Betaal bij MediaMarkt met Android Pay

> Nieuws - 8 maart 2017

Heb jij een Android telefoon én een kredietkaart van BNP Paribas Fortis, Fintro of Hello Bank? Dan kan je vanaf nu bij MediaMarkt al je aankopen betalen met Android Pay.

Erg vervelend… Je hebt net een uur je favoriete producten uitgezocht en komt er aan de kassa achter dat je je portefeuille thuis vergeten bent. Klanten van BNP Paribas Fortis hoeven zich nu niet meer te schamen voor de wachtenden achter hen. Je kan je betaling bij MediaMarkt nu namelijk afronden met je Android telefoon. We zijn daarmee, op de dag van de lancering, een van de eerste bedrijven in België waar dit mogelijk is.

Betalen met Android Pay is erg eenvoudig. Hiervoor moet je wel eerst de app hebben gedownload in de Google Play Store. Betalen doe je door je telefoon tegen de betaalterminal te houden. Voor bedragen boven €25 zit er een extra veiligheid in de app en moet je je telefoon ontgrendelen voordat je betaling kan worden afgerond.

 

Betalen met Android Pay kan vanaf vandaag in alle MediaMarkt-winkels.

2 reactie voor “Betaal bij MediaMarkt met Android Pay

  1. Haustraete schreef:

    Wat met de vele smartphones die geen NFC hebben
    .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Scroller vers le haut