Menu
Terug

De beste earbuds kiezen? Zo doe je dat

24 oktober 2019

Ben je een fervente sporter die binnenkort een marathon loopt, een fashionista die precies weet wat ze wil of een liefhebber van superieur geluid? Wie je ook bent, er is altijd een paar draadloze oortjes of earbuds dat perfect bij je past. Wij tonen je de weg naar het juiste paar muzikale hulpstukken. Kijk mee.

Waarom de juiste earbuds kiezen zo belangrijk is

Draadloze oortjes of earbuds zijn vandaag volledig geïntegreerd in het straatbeeld. We dragen ze al lopend, al winkelend of gebruiken ze om het wekelijkse telefoontje naar grootmoeder in het midden van de supermarkt te voeren. Kortom: het is een hot item. Maar, zoals dat bij de aankoop van elk technologisch hoogstandje gaat: je moet wel weten wat je koopt en waarom je voor dat model kiest. Speelt je budget de hoofdrol of wil je dat je earbuds ook bij je outfit passen? Moet de muziekkwaliteit top zijn of wil je er een marathon mee lopen? Op basis van deze criteria vind je het paar earbuds dat perfect bij je past.

De beste muziek van oktober 2019

muziek,oktober

Zoveel nieuwe cd’s en vinylplaten dat je gevaar loopt de belangrijke releases over het hoofd te zien? Wij wijzen je de weg. Lees meer.

Uitgezocht: Wat is multiroom precies?

Multiroom is één van de handigste en leukste trends qua luisterplezier. Toch weten slechts weinig mensen wat de term precies betekent. Lees meer.

Wat kan Google Assistant op je hoofdtelefoon?

bose, noise-cancelling

De Google Assistant kan je op allerlei vlakken helpen wanneer je een noise-cancelling hooftelefoon draagt. Ontdek er hier alles over.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()