Menu
Terug

Bose Noise Cancelling Headphones 700: slimme hoofdtelefoon van topkwaliteit

11 oktober 2019

Bose is de uitvinder van de noise-cancelling-technologie. Eerst voor piloten en astronauten, daarna voor iedereen. Als het dan een nieuwe hoofdtelefoon uitbrengt, weet je dat die de beste technologie op het vlak van noise-cancelling bevat. Maar hij is ook heel slim.

Een hele upgrade van Bose

De Noise Cancelling Headphones 700 bouwt verder op de legendarische hoofdtelefoons met ruisonderdrukking van Bose. Je krijgt dus alles wat je verwacht van Bose, maar dan sterk verbeterd. Deze draadloze hoofdtelefoon komt met een reeks nieuwe functies die echt uniek zijn. Je zou kunnen spreken van een smarthoofdtelefoon, net zoals de klassieke gsm een smartphone werd. De effectieve, instelbare ruisonderdrukking, de Google Assistant-ondersteuning, de hightech microfoons en de innovatieve Audio Augmented Reality-functie met ingebouwde bewegingssensoren maken de Noise Cancelling Headphones 700 wellicht de meest vooruitstrevende hoofdtelefoon op deze planeet.

bose

Via Bluetooth

Uiteraard heb je geen kabel nodig om de Bose Noise Cancelling Headphones 700 met je smartphone (of tablet en laptop) te verbinden. Via Bluetooth verbindt de hoofdtelefoon draadloos met je mobiele apparaat, waarna muziek in hoge kwaliteit streamt. De afwezigheid van een kabel verhoogt het comfortgehalte nog meer. En dat was al heel hoog op deze elegante Bose-hoofdtelefoon.

bose

Superdraagcomfort

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 is een van de lichtste NC-hoofdtelefoons op de markt, dankzij het gebruik van hoogwaardige, lichte materialen. De slanke, maar stevige hoofdband is bijvoorbeeld uit roestvrijstaal vervaardigd en is zo ontworpen dat er geen haarlokken tussen de scharnieren kunnen blijven steken. Aan de binnenkant is de hoofdband uitgevoerd met een ultrazachte schuimgel. Je voelt deze hoofdtelefoon amper op je hoofd rusten. Ook de oorkussens gaan voor maximale zachtheid. Niets stoort of leidt je af - voor dat je het door hebt, ben je al uren aan het luisteren!

In alle stilte

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 kan je totale stilte bieden, als je dat wenst. Op andere momenten wil je toch meer alert zijn over wat er zich afspeelt in je omgeving. Wanneer je op het perron wacht op je trein bijvoorbeeld, en zeker de stationomroeper wilt horen als hij een spoorverandering doorgeeft. Daarom kun je de noise-cancelling in elf stappen meer of minder effectief maken. Komt een collega even iets zeggen of vraagt de stewardess welk drankje je wenst? Met een druk de knop gaat de Noise Cancelling Headphones 700 in conversatiemodus, zodat je stemmen wel perfect hoort terwijl het omgevingslawaai beperkt blijft. De muziek wordt automatisch gepauzeerd en met één druk op de knop ga je verder waar je gebleven was.

Hey Google

De vier ingebouwde microfoons zorgen ervoor zorgen dat jouw stem wordt gescheiden van het omgevingslawaai zodat de Google Assistant je perfect kan verstaan. Het is misschien niet de hoofdreden waarom je een hoofdtelefoon kiest, maar je zal snel merken hoe handig het gebruik van de slimme assistent is. Gewoon door te vragen krijg je antwoorden op vele vragen. Het is alsof er een persoonlijke assistent met je meereist! Bij de Noise Cancelling Headphones 700 hoort de Bose Music App. In het hoofdscherm zie je in een oogopslag hoeveel batterijduur de Bose-hoofdtelefoon nog heeft, kun je met een keer tikken de ruisonderdrukking aanpassen en kun je de instellingen optimaliseren. De app geeft je ook direct toegang tot je favoriete streamingdienst.

Bose

Grensverleggende Augmented Reality

Uniek aan de Noise Cancelling Headphones 700 is de Audio Augmented Reality-functie (Bose AR). Dankzij de ingebouwde bewegingssensoren kunnen apps die compatibel zijn je een unieke ervaring geven. Bijvoorbeeld een gids tijdens een citytrip die naargelang je locatie en waar je kijkt iets vertelt over de omgeving, het wordt allemaal mogelijk!

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()