Menu
Terug

Bose SoundLink Micro

Compact topgeluid
Leestijd minuten
13 Februari 2018

“Waar staat die speaker?” Een vraag die je wellicht zelf zal stellen als je de Bose SoundLink Micro in actie hoort. Deze Bluetooth-speaker mag dan wel klein zijn, hij is zeker niet stil.

Klaar voor op stap

De SoundLink Micro is de nieuwste speaker van Bose. Hij vervoegt de andere Bluetooth-speakers uit de SoundLink-familie, als allerkleinste telg. Reken dus op het kenmerkende krachtig Bose-geluid, maar in een klein formaat dat ideaal is om mee op uitstap te nemen. De SoundLink Micro is dan ook helemaal voor een avontuurlijk leven gemaakt!

Bose SoundLink Micro - op de fiets

Zijn handige formaat maakt de SoundLink Micro de speaker die je overal kunt gebruiken. Op het stuur van je fiets, op het aanrecht in de keuken of mee in de rugzak tijdens een wandeltocht. Hij is klein en licht, dus je verplaatst hem zonder moeite. Achteraan is er een scheurbestendige siliconenbevestigingsband. Hiermee kun je de SoundLink Micro bijvoorbeeld aan je riem bevestigen, aan de buitenkant van een boekentas of zelfs aan de douchestang in de badkamer. De mogelijkheden zijn onbeperkt! De band zit pienter in elkaar en is ontworpen om duizenden keren geopend en gesloten te worden. Slim gezien van Bose!

Bose SoundLink Micro - bevestig hem aan je rugzak

Echte avonturier

Een ongelukje kan altijd gebeuren, maar de kans is groot dat de SoundLink Micro er weinig last van zal ondervinden. Bose maakte de speaker namelijk zeer robuust. De hoeken zijn afgerond en de behuizing uit quasi-onverwoestbare siliconenrubber kan tegen een stootje - of honderd. Ook water is geen probleem, want de speaker is waterdicht. Een stortbui of een onverwachte plons in een bergriviertje overleeft de SoundLink Micro zonder gevolgen. Nog een reden om hem nooit thuis te laten!

Omdat de batterij van de SoundLink Micro zes uur lang speelt, zorg je op de camping of tijdens het koken continu voor de nodige muzikale omlijsting. En aangezien dit een speaker van Bose is, weet je dat de bassen stevig zullen doorklinken en details fris worden gepresenteerd. Met dank aan de speciaal ontworpen transducer en passieve radiatoren.

Streamen vanaf je smartphone

Muziek afspelen is kinderspel. De SoundLink Micro verbindt draadloos met je smartphone of tablet via Bluetooth. Meer weten over Bluetooth speakers? Lees er alles over in dit artikel. Selecteer op je smartphone je favoriete eigen muziekbestanden of liedjes via een app van een streamingdienst. Je hoort de tracks meteen luid en krachtig uit de Bose SoundLink Micro komen. Het volume regel je op de speaker zelf of met de knoppen van je mobiele toestel.

Bose SoundLink Micro - neem hem overal mee naartoe

Twee is leuker

Je stelt de SoundLink Micro-speakers in via de handige Bose Connect-app. Via deze app kun je zelfs twee SoundLink Micro-speakers koppelen en in party- of stereomodus muziek nog spectaculairder laten klinken.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()