Menu
Terug

Bose SoundSport Free

13 maart 2018

Sporten met motiverende muziek, maar zonder storende kabels die in de weg hangen. Dat is de belofte van de SoundSport Free van Bose, een geweldig klinkende in-ear headset die echt draadloos is.

Muzikale begeleiding

Bij een work-out wil je niet gehinderd worden door kabels die rond je lichaam bengelen. Maar sporten met muziek is wel fijn, want met de juiste beats doe je er moeiteloos een kilometer bij. De oplossing? De nieuwe Bose SoundSport Free. Deze in-ear headset biedt opzwepend geluid en is helemaal draadloos. Er loopt geen enkele kabel naar de smartphone, maar ook niet tussen de twee oortjes. Stop ze in je oren, selecteer de juiste afspeellijst op je smartphone en begin eraan!

Bose SoundSport Free - muzikale begeleiding

Sportief design

De SoundSport Free is elegant ontworpen en beschikbaar in drie afwerkingen vol persoonlijkheid. Er is het sportieve blauwe carbondesign en twee versies met een elegante houtlook. Stijlvol dus, maar ook slim. De oortjes zijn ontworpen voor een optimaal draagcomfort en handige bediening. Ze rusten in je oorschelp en moeten niet in het oorkanaal gepropt worden, wat veel aangenamer is om te dragen. Typisch Bose is de minibeugel die ervoor zorgt dat de SoundSport Free zelfs bij de hefstigste inspanningen perfect op zijn plaats blijft. De oortjes zijn gemaakt van zacht, maar stevig siliconenrubber dat je amper voelt. En ja, de oortjes zijn uiteraard volledig zweetbestendig en ondervinden geen last van een loopsessie in de regen.

Bose SoundSport Free - altijd goed geluid

Altijd goed geluid

Als je gaat joggen in een stad of het is druk in de sportclub, dan wordt het soms moeilijk om je muziek goed te horen. Niet zo met de SoundSport Free. Dankzij de enorme expertise van Bose bevatten deze oortjes geluidstechnologie die ervoor zorgt dat je favoriete liedjes altijd helder en opzwepend klinken. Of je het volume nog hoog of laag instelt, je verliest nooit details. Ondanks het kleine formaat zit de SoundSport Free boordevol met allerlei slimme snufjes, zoals technologie om de Bluetooth-ontvangst te optimaliseren zodat je altijd zonder haperingen naar je muziek kunt luisteren.

Snel opgeladen

Als je gedaan hebt met sporten stop je de Bose SoundSport Free-oortjes weg in de meegeleverde case. Zo, nu zijn ze veilig opgeborgen en worden ze tegelijkertijd opgeladen. De stevige case bevat immers een eigen batterij en die kan de SoundSport Free volledig opladen - tot twee keer toe. Heb je snel weer wat muziek nodig? Plaats de Bose-oortjes een kwartier in de case en je bent weer gesteld voor een work-out van 45 minuten!

Nooit verloren

Ben je de oortjes even kwijt? Open de Bose Connect-app op je smartphone en je vindt ze zo weer terug. Gebruik deze app ook om de oortjes te personaliseren, in te stellen en te updaten met nieuwe software.

Bose SoundSport Free - nooit verloren

Wat is jouw lievelingskleur voor de SoundSport Free?