Menu
Terug

Bose SoundWear Companion: Gebruiksvriendelijk geluid

14 augustus 2018

Terwijl je werkt of ontspant, wil je van muziek genieten, maar een hoofdtelefoon dragen, zeker bij warm weer, vind je niet leuk. Voor jou vond Bose de innovatieve SoundWear Companion uit.

Muziek op je schouders

Iedereen geniet van muziek, maar niet iedereen houdt van een hoofdtelefoon die op je oren drukt en je afzondert van je omgeving. Dan maar zonder je favoriete liedjes door het leven gaan? Neen hoor, want de SoundWear Companion rust op je schouders en creëert voor jou een persoonlijk geluidsbubbel waarin je muziek perfect ervaart. Het klinkt magisch, maar het is mogelijk dankzij heel veel spitstechnologie van Bose.

SoundWear Companion - Muziek op je schouders
SoundWear Companion - Muziek en meer

Muziek en meer

De SoundWear Companion is er niet enkel voor jou bedoeld als je van muziek wilt genieten, maar functioneert ook als een handenvrije speaker voor je smartphone. Tijdens het streamen via Spotify ontvang je een telefoonoproep? De SoundWear Companion trilt discreet op je schouders. Druk op de knop, de muziek pauzeert en jij kunt praten. Het toestel werkt ook perfect samen met Siri. Stel gerust je vragen, zonder je smartphone boven te halen.

Je kunt de Bose SoundWear Companion heel de dag door dragen, want de batterij gaat twaalf uren mee. En hij is zweet- en regenbestendig, dus je kunt gerust de tuin inlopen tijdens een regenbui of het toestel blijven gebruiken als er een hittegolf is. Hij is echt gemaakt om intens te gebruiken.

Via de Bose Connect-app stel je alles van de SoundWear Companion in. Je kunt bijvoorbeeld de Dialogue-modus inschakelen, zodat spraak nog helderder wordt. De app is beschikbaar voor Apple iOS en Android. Als je ze installeert op je smartphone, kun je alle instellingen van deze schouderspeaker aanpassen. Het is een heel eenvoudige manier om alle mogelijkheden van je SoundWear Companion te benutten en de nieuwste updates voor de speaker aan te brengen. Zo kun je nog meer genieten van je muziek!

SoundWear Companion - Bose connect app

Persoonlijke touch

Wil je een stijlvoller uiterlijk voor je persoonlijke speaker? Breng een van de speciaal ontworpen hoezen, beschikbaar in verschillende aantrekkelijke designs, aan voor een totale nieuwe look. Vandaag Dark Plum of Heather Grey? Jij kiest, het wisselen van de hoes is in een wip gebeurd!