Menu
Terug

Daarom is de JBL Quantum One de beste headset voor gamers

20 oktober 2020

De Quantum One is de ultieme gameheadset van JBL. Met deze topper focus je honderd procent op je game, zodat je moeiteloos die Victory Royale binnenhaalt of met je team gecoördineerd een raid uitvoert.

Topgeluid en spitstechnologie

Gamen is je passie? Dan moet je kennismaken met de Quantum One, het topmodel van de gloednieuwe JBL Quantum-familie. Het is een gameheadset die het beste van het beste biedt op het vlak van geluidskwaliteit, samen met een heel aantal handige functies, zoals noise-cancelling en head-tracking. Alles is voorzien zodat je op het hoogste niveau kunt gamen én winnen. Of je nu online speelt of je even zin hebt in een casual potje in je favoriete shooter, de Quantum One zorgt voor een geweldige ervaring. Je zit echt ‘in’ de game, helemaal geconcentreerd op wat er op het scherm gebeurt. Geluidseffecten hoor je rondom je en de sfeervolle gamesoundtrack klinkt hemels.

Voor alle gamers

Iedere gamer is anders, maar bij de Quantum One moet je geen tijd verliezen met het uitzoeken of hij wel bij jouw systeem past. Je kunt deze headset aansluiten via een kabel met een 3,5-mm jack of via USB, naargelang wat het beste bij jouw gameconfiguratie past. Pc-gamers worden helemaal verwend met de bijhorende QuantumEngine-software, maar ook Xbox-, PlayStation of Switch-eigenaars blijven niet in de kou staan. Inpluggen in de jackuitgang op je controller en de headset is klaar voor gebruik!

jbl, quantum one, headset

Communiceren via een app

De microfoon met echo-onderdrukking is zo ontworpen dat teamleden je altijd goed verstaan, ook als je in het heetst van de strijd om assistentie roept. Overleggen? Dat kan makkelijk via Discord (met speciale gamechat-balanceknop) of TeamSpeak. Ook andere diensten en apps werken perfect samen met de Quantum One.

jbl, quantum one, headset

Maak het persoonlijk

Met de QuantumEngine-software voor pc maak je deze high-end headset helemaal de jouwe. Er zijn veel opties om de ervaring te personaliseren in het dashboard van de app, bijvoorbeeld om RGB-lichteffecten af te regelen, met geluidspresets en een equalizer. Profielen per game? Ja, dat kan. Via de meegeleverde kalibratiemicrofoon wordt de klank echt voor jou geoptimaliseerd. Heb je een lintmeter bij de hand? Geef de omtrek en lengte van je hoofd in, zodat de surroundervaring tot in de puntjes klopt.

Ultiem surroundgeluid

Surroundgeluid, dat doet de Quantum One als de allerbeste. Deze headset geeft je een cruciale voorsprong door gamegeluid in hoge JBL-kwaliteit en perfect geplaatst af te spelen. Zo hoor je altijd uit welke richting je onder vuur wordt genomen, zodat je die kamperende sniper snel op het spoor kunt komen. De Quantum One ondersteunt ook headtracking, nog een enorme troef. Geluidseffecten worden nauwkeurig gepositioneerd ten opzichte van het scherm, hoe jij je hoofd ook beweegt. Dat maakt het wel heel echt!

Troeven

  • Compatibiliteit: de Quantum One werkt perfect op je Xbox, PlayStation, pc, Mac, smartphone, tablet en Switch.
  • Nog realistischer: dankzij head-tracking wordt surroundgeluid perfect gepositioneerd.
  • Comfort: de lichte hoofdband en het dikke kussen laten je uren spelen, zonder te zweten.
  • Maximale concentratie: noise-cancelling elimineert omgevingsgeluid, zoals het geronk van je pc.
jbl, quantum one, headset
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()