Menu
Terug

De Lenovo M10 FHD Plus is een tablet voor het hele gezin

31 december 2020

Een tablet die niet extreem veel kost en toch uitpakt met een groot scherm en een verfijnd design? Dat moet de Lenovo M10 FHD Plus zijn. En met een optionele dockingstation tover je hem om tot een smart display!

Lichte body uit metaal

De M10 FHD Plus is een betaalbare Android 10-tablet die er erg knap uitziet. Deze tablet is een plezier om te gebruiken, want de behuizing is grotendeels uit metaal vervaardigd en de schermranden zijn zo klein mogelijk gehouden. Het resultaat is een tablet die verrassend dun is. Je houdt deze strakke Lenovo-tablet ook probleemloos vast in een hand, want veel weegt de M10 FHD Plus niet: 420 gram. Door die bescheiden randen rond het scherm kun je volop genieten van wat er getoond wordt op het grote 10,3-inch scherm.

lenovo, tablet

Optioneel dockingstation

Uniek is het optionele dockingstation: hiermee laad je de M10 FHD Plus makkelijk op terwijl je naar een film kijkt. In het dockingstation transformeert de Lenovo-tablet naar een slim scherm dat je kunt gebruiken in Google Ambient Mode en met Google Assistant. Handig, want dan kun je luidop vragen stellen aan Google of andere slimme toestellen bedienen.

lenovo, tablet

Familievriendelijk

Van jong tot oud zal graag aan de slag gaan met dit toestel. De M10 FHD Plus is uitgerust met een speciale kidsmodus die je kind(eren) een veilige omgeving biedt - zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over wat ze mogelijk te zien zouden krijgen. Je stelt zelf in wat je kind mag bekijken en hoe lang. Mogen de kids voor een keer een film uitkijken? Dan zorgt het aangepaste scherm dat ze minder snel vermoeide ogen krijgen. Hangen ze voor het scherm? De M10 FHD Plus zal zelfs een melding geven om rechtop te zitten!

Een hub voor al je media

Dankzij de krachtige hardware en veel opslagruimte (tot 128 GB) kun je gamen en alle mogelijke media bekijken en beluisteren. Netflix- of Disney+-video’s offline bewaren? Doe maar, plaats genoeg voor uren kijkplezier. Video’s bekijken kun je ook met het hele gezin. Het Full HD-scherm van deze tablet heeft een brede kijkhoek, zodat meerdere personen naar de film kunnen kijken en genieten van de topkwaliteit. Dubbele speakers met ondersteuning voor Dolby Atmos geven de geluidseffecten een ervaring op hetzelfde hoge niveau.

Troeven

  • Scherp geprijsd: je krijgt veel tablet voor een vriendelijke prijs.
  • Het hele gezin: dit is de beste keuze als je een ‘gezinstablet’ zoekt.
  • Strak design: de metalen body zorgt voor een laag gewicht.
  • Mooi scherm: het heldere scherm ziet er vanuit elke kijkhoek goed uit.
lenovo, tablet
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()