Menu
Terug

De LG Tone Free-oortjes brengen muziek draadloos in je oor

14 oktober 2021

Muziek en films afspelen, gamen of telefoneren doe je in alle rust en comfort met de LG Tone Free DFP5-, DFP8- en DFP9-oordopjes. Het zijn comfortabele, zelfreinigende en draadloze oortjes met een maximale batterijduur van 24 uur.

Weg met omgevingsgeluid

Dankzij de verbeterde Active Noise Cancellation hoef je niet op te tornen tegen storende omgevingsgeluiden. Deze oortjes pikken omgevingsgeluid op en produceren anti­geluid. Door de drie microfoons per oordop klinkt je stem duidelijk en helder tijdens een telefoongesprek. Nood aan extra privacy? Met de nieuwe fluistermodus hou je de rechteroordop dicht bij je mond om in alle discretie een gesprek te voeren.

Reinigen én opladen tegelijk

Niets is vervelender dan een batterij die te snel leeg is. Daarom kun je met de vernieuwde batterij van je LG Tone Free tot acht uur draadloos muziek beluisteren. Om ze op te laden, stop je ze in de UVnano-oplaadhouder. Die kan je oortjes tot driemaal volledig opladen. Dankzij Fast Charging heb je na vijf minuten al genoeg voor een uur muziek. Bovendien doodt de UVnano-oplaadhouder 99,90 procent van de bacteriën met uv-licht (niet op de DFP5).

Uit alle richtingen

De Headphone Spatial Processing-technologie van het Britse audio-icoon Meridian garandeert een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Deze techniek geeft je het gevoel dat het geluid uit alle richtingen komt. Dankzij ruimtelijke upmixing heeft alle muziek een breder geluids­podium, zodat ze levensechter klinkt. Een geavanceerde, extra grote driver die meer bewegingsruimte heeft, zorgt voor krachtige en strak gedefinieerde bassklanken.

Op het vliegtuig

Wil je je oortjes gebruiken op een toestel zonder Bluetooth, maar met AUX-uitgang? Dat kan met de DFP9. Dankzij Plug and Wireless dient de oplaadhouder ook als draadloze dongle voor je oortjes. Verbind de oplaadhouder via een USB-C-naar-AUX-kabel met je telefoon, je computer of een fitnessapparaat. Je kunt hem zelfs gebruiken op het vliegtuig. Zo geniet je echt overal van je LG Tone Free-oortjes.

Troeven

  • Spatwaterdicht (IPX4): draag je Tone Free-oordopjes zonder zorgen in de regen of tijdens het sporten.
  • Goede pasvorm: dankzij het ergonomisch ontwerp blijven je oordopjes zitten, ook bij het sporten.
  • Comfortabel en hygiënisch: de oordopjes zijn gemaakt van medisch verantwoorde, hypoallergene siliconen.
  • Bekroonde prestaties: de LG Tone Free DFP8 kreeg de EISA Best in-ear headphones 2021-2022 Award.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()