Menu
Terug

De Samsung Q82T QLED-tv’s zijn ideaal voor sport, gaming en film

07 december 2020

De Samsung Q82T QLED-tv heeft alles in huis om deze barre tijden wat te verzachten. Diep contrast maakt films extra realistisch, je bekijkt sport in sprankelende kleuren en je duikt in de nieuwste games met vloeiende actie.

De donkerste details

Contrast is de belangrijkste eigenschap van een beeld. Het geeft diepte en tastbaarheid, en maakt het ook realistisch. Daarom gebruikt Samsung in de Q82T 4K QLED-tv, beschikbaar in 55 en 65 inch, de Direct Full Array-achtergrondverlichting. Die is onderverdeeld in zones die de tv onafhankelijk van elkaar kan dimmen. Zo geeft hij extra impact aan heldere delen en creëert hij een diep zwart in donkere delen van het beeld.

samsung, qled

HDR in al zijn pracht

Van de helderste sneeuwscènes of zomerse beelden met intens licht tot nachtelijke avonturen waar zelfs in de donkerste schaduw nog iets spannend schuilt. Quantum HDR 1500 combineert een indrukwekkende helderheid met een krachtig contrast en 100% kleurvolume. Deze QLED-tv brengt HDR-beelden tot leven en toont je elk detail. HDR10+ gebruikt Dynamic Tonemapping-informatie om het beeld van scène tot scène te optimaliseren.

samsung, qled

Slimme gamefeatures

De nieuwste gameconsoles zijn er! En de Samsung Q82T QLED-tv is er helemaal klaar voor. Want dankzij zijn HDMI 2.1-aansluiting en de Real Game Enhancer+ geniet je van een superieure spelervaring. Deze tv schakelt automatisch naar de speciale gamemodus voor de laagste inputlag (10 ms). Hij zorgt voor vloeiende beelden dankzij FreeSync. En de Dynamic Black Equalizer onthult elk monster dat in het donker verscholen zit. Even een YouTube-tutorial bekijken terwijl je gamet? Geen probleem, zet ze samen op het scherm dankzij Multi View. En je hoeft niet meer recht voor de tv te zitten, want de Ultra Viewing Angle verspreidt het licht heel gelijkmatig en vermindert lichtlekkage, voor een optimale kijkervaring vanuit ieder perspectief. Vanaf nu is elk plekje in de zetel de beste plaats om te gamen.

Omring je met geluid

Object Tracking Sound combineert luidsprekers onder- en bovenaan het scherm om je geluid een nieuwe dimensie te geven. Zoeft er een vliegtuig door het beeld, dan lijkt het geluid het te volgen. En kies je voor een Samsung-soundbar om het geluid nog krachtiger te maken, dan werkt die dankzij Q-Symphony samen met de luidsprekers in je QLED-tv. Zo sleept het geluid je helemaal mee in de actie!

Troeven

  • Eindeloos entertainment: van Netflix tot Disney+ en veel meer, je vindt het allemaal in de Smart Hub.
  • Altijd mooi: dankzij Ambient Mode is je tv mooi, zelfs als hij uitstaat.
  • Spetterende kleuren: de Quantum Dots-technologie zorgt voor een indrukwekkende kleurenpracht.
  • Game on! Je gloednieuwe gameconsole werkt optimaal dankzij HDMI 2.1.
samsung, qled
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()