Menu
Terug

De Samsung TV Experience

11 april 2019

Je televisie neemt in je woonkamer een belangrijke plaats in en dat weet Samsung. Daarom is er bij het ontwerp flink wat aandacht gegaan naar een naadloze en mooie integratie in jouw interieur en een superieur gebruiksgemak. Want je gebruikt je televisie voor zoveel meer dan tv-kijken alleen.

Netjes opgesteld

Heb je een mooie plaats in gedachte voor je nieuwe televisie, maar vraag je je af hoe je alle kabels wegwerkt? Samsung heeft een unieke oplossing voor je. Alle aansluitingen, ja zelfs de stroomaansluiting, zitten op de One Connect Box. Die plaats je netjes uit het zicht, samen met alle bronapparaten. Je verbindt hem met de televisie met een dunne, bijna onzichtbare, vijf meter lange kabel: de One Invisible Connection. Je tv opstellen was nooit eenvoudiger.

Strak tegen de muur

Die prachtige televisie ziet er fantastisch uit als hij aan de muur hangt. Een fluitje van een cent met de No Gap Wall-Mount. Die is zo ontworpen dat het scherm perfect aansluit tegen de muur. Dankzij de One Invisible Connection hoef je je geen zorgen te maken over de bekabeling.

Al je entertainment op één plaats

Je kijkt live tv, je streamt Netflix-series en YouTube-video's, en je speelt op je gameconsole. Meer dan ooit komt ons tv-entertainment uit een varia van bronnen. Dankzij de Samsung Smart Hub vind je alles terug in één overzichtelijke omgeving. Je past de Smart Hub bovendien snel en eenvoudig aan zodat je al je favoriete bronnen met slechts enkele toetsen start. Dankzij de krachtige nieuwe processor starten toepassingen zoals Netflix razendsnel op. Samsung voegt dit jaar ook de iTunes Movies & Shows-app toe, zodat je nog meer keuze hebt. Je eigen content kun je vanop je iPhone of iPad via AirPlay2 naar de televisie streamen.

Een afstandsbediening voor alles

De stijlvolle One Remote Control is de enige afstandsbediening die je nog op de salontafel moet leggen. Al je aangesloten bronnen, zoals een Blu-ray-speler of de settop-box voor digitale tv, bedien je na een korte en eenvoudige procedure met de afstandsbediening van de televisie. Drie apps kregen bovendien een eigen toets op de afstandsbediening: Netflix, Amazon Prime en Rakuten TV start je nu met één druk op de knop.

Verdwijnt in je interieur

We houden van onze tv, maar dat grote zwarte vlak wanneer hij uitstaat, zien we liever niet. Dankzij Ambient Mode hoeft dat ook helemaal niet meer. Wanneer je geen tv-kijkt, transformeert het scherm zich in een kunstkader, decoratiestuk, informatiescherm of fotokader. Of je kunt het zelfs laten verdwijnen tegen de achterliggende muur. Zet artistieke filters op je eigen foto’s of pas de kleur van het gekozen decorthema aan op basis van de kleuren in jouw interieur. Met Ambient Mode wordt je televisie een integraal onderdeel van de woonkamerinrichting.

Ambient Mode is erg slim. Het past de lichtsterkte van het scherm aan op basis van de omgevingslichtsensor en garandeert zo steeds een aangename ervaring. Is het zonnig in huis, dan is het beeld helderder, en bij sfeervol avondlicht is het beeld zachter. Wordt het helemaal donker in de kamer, dan schakelt Ambient Mode zichzelf uit. Dankzij de slimme omgevingslichtsensor verbruikt Ambient Mode ook nauwelijks energie.