Menu
Terug

De Sonos One SL brengt alle muziek van de wereld naar jou

21 november 2019

De nieuwe Sonos One SL is de eenvoudigste manier om kennis te maken met alle voordelen van Sonos-speakers: goed geluid, eenvoudige bediening en toegang tot enorm veel muziek. En dat allemaal uit een compacte, hippe speaker!

Vertrouwde geluidskwaliteit van Sonos

Dat de nieuwe One SL van Sonos een goede speaker is, daar moet je niet aan twijfelen. In feite is dit dezelfde draadloze luidspreker als de overal bejubelde Sonos One, met hetzelfde design en hetzelfde krachtige geluid. Hij doet ook alles wat je van een rasechte Sonos-speaker mag verwachen. Het enige verschil is dat de One SL een speciale editie is zonder ingebouwde microfoon en met een lager prijskaartje. De One SL is dus ideaal als je geen nood hebt aan stembediening via Alexa of de Google Assistant. Of misschien heb je al een toestel met ingebouwde microfoon? Dan is de One SL ook de moeite waard, want dan heb je geen tweede speaker met microfoon nodig.

sonos

Betere surroundervaring

Een paar One SL-speakers is ook een heel betaalbare manier om je Playbar, Playbase of Beam uit te breiden met een betere surroundervaring. Een set One SL-speakers die je schuin achter je zetel plaatst, zorgt dan voor een pakkende tv-avond door geluidseffecten ook naast je te laten horen, net zoals in de bioscoop. Het instellen van de twee One SL-speakers als hulpjes voor je Sonos-soundbar gaat heel eenvoudig via de handige Sonos-app.

sonos

Superhandige app

De One SL draagt met trots de Sonos-merknaam. De speaker zelf, beschikbaar in zwart of wit, heeft een tijdloos design dat in elk interieur past. Ook in de badkamer, want de speaker is vochtbestendig. De bediening verloopt via de handige Sonos-app, maar je kunt de One SL ook bedienen via knopjes bovenaan de speaker. Wil je muziek afspelen via Spotify? Dat kan via de app, maar ook gewoon direct vanuit Spotify. Bezit je een iPad, iPhone of Apple-computer? Dan kun je alle muziek afspelen via AirPlay 2. De app is natuurlijk ook heel handig en beschikbaar voor iOS, Android, Windows en macOS. Via de app kun je eigen bestanden of muziek via talloze streamingdiensten afspelen. Alle grote en heel wat kleine muziekdiensten worden ondersteund, zodat je altijd wel je favoriete liedjes en playlists kunt beluisteren.

In meerdere kamers

Het grote voordeel aan Sonos ontdek je als je meerdere kamers van muziek wilt voorzien. De app maakt het heel eenvoudig om meerdere luidsprekers te bedienen en te koppelen. Geef handige namen aan elk toestel, zodat elk gezinslid zonder veel uitleg muziek kan afspelen. Komen er vrienden langs? Met een paar tikken koppel je meerdere Sonos-speakers aan elkaar, zodat ze in verschillende kamers synchroon spelen. Voor maximale geluidskwaliteit kun je ook twee One SL-speakers combineren tot een stereopaar, zodat je de muziek in stereokwaliteit ervaart. Welke combinatie of opstelling je kiest, het klinkt dankzij TruePlay gegarandeerd goed. Met TruePlay optimaliseren de Sonos-speakers hun geluid voor jouw kamer, zodat bassen en fijne details altijd in evenwicht blijven!

Verplaatsbare muziek

Ook nieuw bij Sonos is de Move, de eerste Sonos-speaker met batterij en met Bluetooth. Binnen gebruik je hem zoals een ander Sonos-toestel via WiFi, buiten op het terras of op vakantie stream je via Bluetooth vanop je smartphone.

sonos
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()