Menu
Terug

Deze nieuwe oortjes van Fresh ’n Rebel Twins³ zijn stijlvol én betaalbaar

16 mei 2022

De nieuwe Twins³ van Fresh ’n Rebel zijn draadloze oortjes die een geweldige geluidskwaliteit bieden. En ze zijn beschikbaar in zes hippe kleuren en in versies met of zonder tip. Helemaal op jouw maat, dus!

Nederlandse makelij

De Twins³-oortjes zijn de nieuwste creaties van Fresh ’n Rebel. Design en fashion staan altijd bovenaan de kaart bij dit kwaliteitsmerk. Maar bij deze draadloze oortjes krijg je nog eens extra veel keuze. Heb je jouw favoriete kleur al gekozen uit Silky Sand, Dried Green, Dreamy Lilac, Safari Red, Steel Blue of Storm Grey? Dan hoef je enkel te beslissen welke van de twee pasvormen je het aangenaamst vindt. De vele handige snufjes, zoals draadloos opladen en touchcontrole, krijg je er gratis bij!

Met of zonder tip

De nieuwe Fresh ’n Rebel-oortjes zijn er in een gewone Twins³-uitvoering of een Twins³ Tip-editie. Waar zit het verschil? Bij de reguliere Twins³ krijg je oortjes die zacht in je oorschelpen rusten. Makkelijk om te dragen en toch blijven ze goed zitten. De Twins³ Tip heeft een aangepast design zodat er een dopje of tip op past. De oortjes zijn even comfortabel en passen zo in je oor. Fresh ’n Rebel levert dopjes in drie verschillende maten mee, zodat je altijd een goede pasvorm hebt. Beide Twins³-edities zijn even goed, je kunt gewoon kiezen wat je aangenamer vindt om te dragen. Door de in-ear pasvorm van de Twins³ Tip leveren deze oortjes een meer privé luisterervaring. De Twins³ zonder oordopjes zorgen ervoor dat je alerter kunt blijven op wat er om je heen gebeurt.

Draadloos opladen

De Twins³-oortjes verbinden helemaal draadloos met je smartphone (of elk andere toestel met Bluetooth, zoals je tablet). Luister dus naar je muziek of de audio van een video in totale vrijheid. En dat gevoel houd je heel lang, want de batterij gaat zes uren mee. Stop je ze in de meegeleverde case, dan worden ze snel weer opgeladen. En dat meermaals, zodat je in totaal aan 27 uren komt. De case opladen? Dat kan via een USB-kabel of door de case zelf een uurtje op een draadloze Qi-lader te leggen.

Even slim als elegant

De Twins³ en Twins³ Tip zien er mooi uit en bieden een geweldige geluidskwaliteit. Maar dankzij slimme functies zijn deze Fresh ’n Rebel-oortjes ook superhandig. Via touchcontrole bedien je muziek en schud je de Google Assistant of Siri wakker. Neem je de oortjes uit, dan stopt de muziek automatisch. Als je wenst, kun je ook kiezen om enkel één oortje in te steken. Even bellen? Dat kan, en met de geavanceerde microfoons met Environmental Noise Cancellation (ENC) horen je vrienden je stem in een goede kwaliteit!

Vier de zomer!

Fresh ’n Rebel maakt deze zomer nog leuker! Koop een toestel van het Nederlandse merk van 50 euro of meer, en je ontvangt een gigantische strandbadhandoek waarmee je de coolste op het strand wordt. De actie met de exclusieve Beach Towel loopt van 16 mei 2022 t.e.m. 17 juli 2022. Wil je ontdekken welke andere trendy toestellen Fresh ’n Rebel te bieden heeft, kijk dan hier!

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()