Menu
Terug

Echt draadloos met de Panasonic RZ-S500WE-oortjes

07 januari 2021

Ben je op zoek naar oortjes die je amper voelt en ziet zitten? Check dan zeker deze nieuwe, totaal draadloze RZ-S500WE-oortjes van Panasonic. Ze zijn superklein en toch komen ze met uitmuntende noise-cancelling!

Onopvallend luisteren

De nieuwe RZ-S500WE-oortjes van Panasonic zijn kleine wondertjes. Ze passen perfect in je oren en je voelt ze amper zittten. Jij geniet meteen van het beste geluid bij het luisteren naar muziek of als je kijkt naar een film. Je omgeving merkt er weinig van, want ze zijn heel compact en hebben een discreet design. Neen, dit is geen grote over-ear hoofdtelefoon die je look verstoort. Om te zorgen dat ze ook helemaal bij je passen, zijn de oortjes met krachtige 8-mm speakertjes beschikbaar in het zwart of wit.

Panasonic, RZ-S500WE, oortjes

Noise-cancelling

Op de trein of op het werk word je snel afgeleid door lawaai rondom je. Ben je een thuiswerker? Dan weet je dat ook de eigen woning niet altijd een stille plek is - zeker niet als er nog andere gezinsleden hun ding aan het doen zijn. Het briljante aan de Panasonic RZ-S500WE is dat deze kleine oortjes uitgerust zijn met ruisonderdrukking (noise-cancelling). De ingebouwde microfoons registreren het rumoer rond je en slimme software werkt dit lawaai weg. Je hoort enkel je muziek.

Panasonic, RZ-S500WE, oortjes

Slimme microfoons

Dankzij die slimme microfoons met beamforming-technologie wordt bij een telefoongesprek ook enkel je stem doorgegeven aan de persoon aan de andere kant van de lijn. Dat maakt de RZ-S500WE ideaal bij het thuiswerken. Dankzij de ruisonderdrukking blijf je geconcentreerd doorwerken en als iemand je belt, kun je met een druk op de knop de oproep beantwoorden.

Snel opgeladen

De discrete case is de ideale plaats om de oortjes op te bergen. Opgeruimd staat netjes! Terwijl ze in de case zitten, worden ze opgeladen via de ingebouwde batterij. Op deze manier kun je de oortjes drie keer helemaal opladen, voor een totaal van 19,5 uur muziek. Je kunt dus 6,5 uur aan een stuk luisteren met de oortjes vooraleer je ze weer in de case moet stoppen. Is je werkdag nog niet voorbij? Gelukkig is er een snellaadfunctie, waardoor deze Panasonic-oortjes na een kwartier in de case alweer 70 minuten kunnen spelen. Even een koffie halen en je kunt weer verder!

Troeven

  • Assistentie geboden: deze oortjes werken samen met Siri, Google Assistant en Amazon Alexa.
  • Spatwaterdicht: dankzij de IPX4-behuizing weerstaan ze regen en zweetdruppels.
  • Lawaai buiten: de ruisonderdrukking doet omgevingslawaai verdwijnen als sneeuw voor de zon.
  • Helemaal draadloos: verbind de oortjes via Bluetooth met je smartphone, tablet of laptop.
Panasonic, RZ-S500WE, oortjes
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()