Menu
Terug

Ervaar de totale vrijheid met deze draadloze oortjes van Sony

15 september 2020

Val jij ook voor de handige draadloze oortjes van Sony? Er zijn nu drie modellen beschikbaar die je totale bewegingsvrijheid geven, telkens met topgeluid en handige features. Wedden dat iedere muziekliefhebber een van deze drie in zijn bezit wil hebben?

Je ziet ze niet

Draadloze oortjes zijn enorm populair. Gek is dat niet, want deze kleine toestellen bieden net wat veel muziekliefhebbers zoeken. Ze zijn heel klein en werken helemaal draadloos, waardoor ze heel discreet in je oren zitten. Er is zelfs geen (hinderlijk) kabeltje dat van oor naar oor bengelt. Gedaan met luisteren? Dan stop je de oortjes in de meegeleverde case die niet veel groter is dan een luciferdoosje. In die case worden de oortjes automatisch opgeladen. Thuis moet je dus niet knoeien met laadkabels of rare laders. Het opbergdoosje hang je gewoon af en toe aan je smartphonelader.

sony

De basis: goed geluid

Een goede klank bieden staat op de eerste plaats bij deze Sony-oortjes, maar ook een goede pasvorm bieden is cruciaal. Het is belangrijk dat de oortjes tijdens het stappen en bewegen op hun plaats blijven. En omdat niet iedereen dezelfde features zoekt, biedt Sony drie draadloze oortjes in verschillende kleuren.

WF-1000XM3: effectieve noise-cancelling

De elegante WF-1000XM3 is het topmodel van Sony. Reken op een topgeluidskwaliteit die je overal kunt ervaren, en dat 24 uur lang. Ook op de trein of in een drukke ruimte, want deze stijlvolle oortjes zijn uitgerust met ruisonderdrukking van het hoogste niveau. Hierdoor hoor je de omgeving amper als je naar muziek luistert of een video bekijkt. De noise-cancelling is heel effectief, want afgeleid van de bekroonde WH-X1000XM4-hoofdtelefoon die over je oren passen.

Weet wat er om je heen gebeurt

Touchbediening en slimme functies maken deze Sony-oortjes heel praktisch. De noise-cancelling is adaptief, bijvoorbeeld. Dat wil zeggen dat het zich aanpast aan jouw situatie, zodat je de oortjes veilig kunt gebruiken op straat en geen aankondigingen mist in het treinstation. Als je één oortje uitneemt, stopt de muziek automatisch. Steek je het weer in, dan gaat je playlist weer verder vanaf het punt waar die gepauzeerd werd. Hetzelfde gebeurt ook als iemand je opbelt: de muziek stopt, jij praat gewoon via de microfoons in de WF-1000XM3, en daarna pik je de draad in Spotify weer op.

Directe verbinding

In tegenstelling tot vele draadloze oortjes hanteert de WF-1000XM3 een directe verbinding vanuit elk oortje naar je smartphone of tablet. Dat is belangrijk, want hierdoor loopt het geluid synchroon met de video die je bekijkt. Samen met de noise-cancelling maakt dit de Sony-oortjes tot een uitstekende keuze voor reizigers en pendelaars. Maar ook thuis in de zetel heb je er plezier aan natuurlijk. Je partner wil per se naar het voetbal kijken, maar jij pikt liever een nieuwe aflevering van je favoriete serie mee? Neem die tablet erbij en je Sony-oortjes, en je kunt ongestoord naar jouw tv-programma kijken.

WF-SP800N: mee naar de fitnessclub

Moeten we je nog overtuigen dat sporten met muziek veel leuker is dan in alle stilte in de fitnessruimte lijden? Bij een stevige workout moet je wel zweten, anders is het geen geslaagde sessie. Maar dat is iets dat niet alle oortjes kunnen verdragen. De WF-SP800N heeft er echter geen problemen mee. Deze oortjes, verkrijgbaar in drie kleuren, zijn speciaal voor sporters ontworpen, met een ontwerp dat nat mag worden en dat ook altijd op zijn plaats blijft. Ook als je een sprintje trekt in het bos. Stof is ook geen probleem, dus op de mountainbike mogen ze ook mee. Na de training mag je de Sony-oortjes gewoon onder de kraan afspoelen.

De WF-SP800N werkt helemaal draadloos en zit heel klein in je oor. Dat is wel heel handig tijdens het sporten. Geen kabels die verstrengelt raken in het fitnesstoestel, daar tekenen we graag voor! Wil je meer focus op je powerplaylist en minder storend lawaai horen? De WF-SP800N komt met noise-cancelling die zich aanpast aan de situatie. Jouw sportbuddy hoor je wel, maar het geruis in de achtergrond amper. Je stelt dit in via de Headphones Connect App.

WF-XB700: clubgeluid voor onderweg

Onderweg je muziek echt beleven zoals in de club of op de festivalweide? Dat kan met de betaalbare WF-XB700. Deze oortjes zijn niet enkel heel compact, ze zijn voorzien van EXTRA BASS. Lage tonen en baslijnen voel je echt. Je favoriete tracks slepen je meteen mee. Moet je opgepept worden om die werk- of schooldag door te komen? Steek deze oortjes in en druk op play. Komt helemaal in orde! De WF-XB700 zijn gemaakt voor het echte leven. Ze zitten perfect in je oren (er worden verschillende maten earcaps meegeleverd), ze komen met een batterij die 9 uur meegaat (en je laadt ze nog eens op in het doosje) en werken met spraakbediening. Je kunt er niet mee gaan zwemmen, maar deze Sony-oortjes zijn wel bestand tegen een beetje vocht. Een paar regendruppels als je ze draagt, mag dus geen probleem zijn.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()