Menu
Terug

Geniet in alle vrijheid van je muziek met de JBL Live Pro+

16 december 2021

Iedereen kent JBL voor zijn machtige Bluetooth-speakers en hoofdtelefoons. Maar wist je dat je ook van de geweldige JBL-sound kunt genieten via draadloze oortjes? Met ruisonderdrukking? Aanschouw de Live Pro+.

Helemaal draadloos

De Live Pro+ brengt de excellente JBL-sound naar wel heel kleine oortjes. Zonder een kabel in zicht, want dit zijn totaal draadloze oortjes die je verbindt met je smartphone. Of je tablet, laptop of tv. Het geluid krijg je krachtig en met rijke details aangeleverd, en dat terwijl je zonder de minste hinder kunt bewegen en rondlopen, én zonder storend omgevingslawaai. Inderdaad, de LivePro+ heeft ook noise-
cancelling aan boord. Je kunt ook kiezen voor Smart Ambient, waarbij een deel geluid van rondom je wel wordt doorgegeven. Zo geniet je van muziek en blijf je toch op de hoogte van wat er rond je gebeurt.

Goede batterij

Hoewel de JBL Live Pro+ piepklein en heel licht is, zit er toch een megabatterij in. Je kunt zes tot zeven uur lang luisteren (met en zonder ruisonderdrukking). Opladen doe je door de oortjes in de meegeleverde case te stoppen. Dat kun je drie keer doen, goed voor een luistertijd van 28 uur.

Hidden Vibes

Ken je de Hidden Vibes-events? Belgische studenten hebben de voorbije maanden de kans gehad om te ontdekken hoe goed die draadloze oortjes van JBL wel zijn. Dat kon via geheime silent parties in verschillende studentensteden. Oortjes in en je kon feesten in alle stilte! Op een Hidden Vibes-party raakte je echter niet zomaar binnen. De locatie was een goed bewaard geheim en de gelukkigen die 25 GPS-coördinaten ontdekten, kregen een ticket. De eerste party was een schot in de roos: 200 Gentse studenten toonden hun beste moves in het Duivelsteen. Een DJ met een wall-of-sound speakersysteem zou er nooit welkom zijn, maar feestbeesten met JBL-oortjes dus wel!

Wil je het zelf ook eens proberen? In Spotify kun je een eigen silent disco creëren! Gebruik de JBL Hidden Vibes-afspeellijst, klik op het speakertje in de app en start een groepsessie met je beste vrienden!

Veel keuze

De Live Pro+ mag dan wel discreet in je oren zitten, het is toch fijn dat JBL verschillende kleurtjes voorziet. Verschillende kleurversies, gaande van klassiek zwart tot een modieus roze.

Troeven

  • Zes micro’s: telefoontje of online overleg? Je stem komt glashelder door.
  • “Ik wil…” Een stemcommando volstaat om NC en andere functies in te schakelen.
  • Personaliseer: via de My JBL Headphones-app pas je alles naar wens aan.
  • Waterbestendig: in België regent het wel eens. Deze oortjes kunnen daar gelukkig tegen.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()