Menu
Terug

Harman Kardon Citation 200: elegante speaker met duurzaam topgeluid

26 oktober 2020

De Citation 200 van Harman Kardon geeft je een heel elegante manier om je muziek te beluisteren. Deze knapperd werkt met WiFi én Bluetooth, en kun je zowel binnen als buiten gebruiken.

Niet alleen voor thuis

De Citation 200 is de nieuwste telg in de Citation-familie van Harman Kardon. Als je die naam hoort, weet je meteen dat je op een goede geluidskwaliteit kunt rekenen. De Citation 200 is best bijzonder. Het is een draadloze speaker die meerdere rollen kan vervullen. Plaats hem in je eetkamer om in hoge kwaliteit muziek te beluisteren. Streamen kun je via WiFi. Ga je naar de tuin of ga je een weekendje weg? Neem deze mooie speaker met draagbeugel gewoon mee. Ook als er geen draadloos netwerk is, kun je je favoriete playlists afspelen. Je schakelt dan gewoon over naar Bluetooth. Kan het eenvoudiger?

harman, kardon, citation 200

Heel eenvoudig

De Citation 200 is net als de andere Citation-speakers van Harman Kardon zo ontworpen dat je makkelijk je favoriete muziek kunt afspelen. Of je nu luistert via Spotify, Apple Music of een andere streamingdienst, je stuurt je songs met een simpele tik op het scherm naar de speaker. Dat kan via Chromecast of AirPlay 2, wat betekent dat je de Citation 200 even eenvoudig bedient met een Android-toestel als met een iPhone of iPad. Natuurlijk kun je ook je eigen bestanden afspelen of internetradio beluisteren.

harman, kardon, citation 200

Zo ingesteld

Je moet geen nieuwe, complexe apps aanleren om deze speaker te gebruiken. Via Google Home stel je de Citation 200 in en verbind je hem in een wip met je WiFi-netwerk. Koppel de speaker dan meteen met Google Assistant en je kunt het volgende nummer gewoon aanvragen met je stem. Bonus: nu kun je ook je slimme verlichting met spraak bedienen of een update vragen over de huidige verkeerssituatie richting het werk. Geen zin in Google Assistant? Via een knop schakel je de microfoon zo uit.

Mooi én duurzaam

Het elegante design van de Citation 200 past in elk interieur. Je kunt kiezen uit twee kleurversies, die ook perfect passen bij de andere Citation-speakers. Zoals gezegd, kan hij ook mee naar buiten, want fragiel is de Citation 200 niet. Het trendy wollen stofje dat de speaker omhult, is van de Deense trendsetter Kvadrat en is vuilwerend, vlambestendig en makkelijk proper te maken. Opspattend water deert hem ook niet. Je hoort het: dit is een draadloze speaker die je echt overal kunt gebruiken.

Troeven

  • Designtopper: kies je voor de zwarte of grijze versie met spat/vuilbestendig Kvadrat-stofje?
  • Stekker of batterij? Gebruik een stopcontact of schakel over op de batterij die acht uur meegaat.
  • Samenwerker: thuis kun je deze speaker combineren met andere Chromecast/AirPlay-speakers.
  • Stembediening: via de ingebouwde microfoon en Google Assistant kies je de volgende track.
harman, kardon, citation 200
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()