Menu
Terug

Harman Kardon Citation 300: muziek in stijl beluisteren

17 oktober 2019

De Citation 300 is een draadloze luidspreker die het gebruiksgemak van Google Chromecast combineert met het legendarische geluid van Harman Kardon. En hij past perfect in je interieur!

Mooi design

De Citation 300 van Harman Kardon is een spectaculaire, draadloze luidspreker met bijzonder veel troeven. Hij vult elke kamer met krachtig en gedetailleerd geluid. Daar zorgen 100 watt vermogen, twee tweeters en twee grote baswoofers wel voor. Muziek klinkt beter dan ooit tevoren, welke genre je ook verkiest.

harman kardon, citation

In elke ruimte

Minstens even belangrijk is dat de Citation 300 echt gemaakt is om in je interieur te passen. Zijn zachte, vloeiende lijnen en mooi tafelradiodesign passen perfect in elke ruimte, van de woonkamer tot de keuken. Heb je moderne meubels of ga je voor een tijdloos interieur? Het modieuze stofje van de Deense textielfabrikant Kvadrat waarmee de Citation 300 omhuld is, past gegarandeerd overal bij. Kies zelf of je de lichtgrijze of zwarte uitvoering mooier vindt. Je zal merken dat het Kvadrat-materiaal op subtiele wijze is doorvlochten met een lichtjes andere tint, voor een hightech look.

harman kardon, citation

Elke streamingdienst werkt

Een groot pluspunt van de Citation 300? Je hoeft geen nieuwe app te gebruiken om muziek af te spelen. De Citation 300 heeft namelijk Google Chromecast ingebouwd. Dat betekent dat je op je smartphone of tablet enkel maar een vertrouwde streaming-app moet openen om een liedje af te spelen. Gewoon even op het Chromecast-pictogram tikken en er is muziek! Alle grote en (veel) kleine streamingdiensten ondersteunen Chromecast, dus het werkt feilloos. Je moet dus niet opeens van dienst veranderen omdat je een nieuwe speaker in huis haalt.

Ook via Bluetooth

Wil de rest van het gezin ook deejay spelen? Als hun mobiele toestel verbonden is met het WiFi-netwerk kan iedereen de volgende track kiezen - zonder iets te moeten instellen. Als je meerdere Citation 300-speakers bezit, kun je ze elk afzonderlijk bedienen of samenvoegen in een groep. Het kan niet eenvoudiger! Komt er iemand op bezoek zonder netwerktoegang? Gebruik dan gewoon Bluetooth om draadloos te streamen vanaf zijn smartphone.

Groot en handig aanraakscherm

De Citation 300 bedien je dus eenvoudig met je smartphone of tablet. Maar ligt je mobiele telefoon nog in de badkamer? Gebruik dan het fraaie aanraakscherm bovenaan de speaker om met een druk van je vinger een van de presets te kiezen. Je kunt zelf bepalen wat je aan een preset koppelt: je favoriete internetradiostation, een afspeellijst die je ’s morgens energie geeft of een album met muziek om ’s avonds tot rust te komen.

harman kardon, citation

Lid van een grote familie

De Citation 300 is lid van de elegante, nieuwe Citation-familie van Harman Kardon, die nog andere draadloze speakers en zelfs een soundbar omvat. Je kunt de verschillende modellen combineren en overal in je huis plaatsen. Als je wilt, kun je in elke kamer andere muziek afspelen of verschillende speakers samenvoegen voor het ultieme feestje!

harman kardon, citation

Een paar is beter

Is je kamer heel groot of wil je genieten van verbluffend stereogeluid? Voeg dan twee Harman Kardon Citation 300-speakers samen tot een stereopaar. Een aan te raden upgrade voor elke muziekliefhebber!

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()