Menu
Terug

Hoofdtelefoons voor actievelingen

Onze selectie
Leestijd minuten
12 Juli 2018

Kabels zijn niets voor jou. Zware hoofdtelefoons met dikke oorkussens op of rond je oren ook niet. Jij zoekt het nieuwste van het nieuwste: een in-ear hoofdtelefoon die heel compact en volledig draadloos is.

Apple AirPods

Met de Airpods heeft Apple een echte revolutie ontketend. Wie zichzelf nooit zag met een hoofdtelefoon, zal bij deze kleinoden wel anders denken. Ze werken helemaal anders dan je gewoon bent. Om te beginnen, zijn ze volledig draadloos. De AirPods neem je mee in een eigen case, die trouwens dubbelt als lader. Haal je ze eruit, dan schakelen ze automatisch in en verbinden ze met je smartphone. Ze mogen piepklein en vederlicht zijn, deze in-ear hoofdtelefoon bevat wel sensors en de W1-chip. Hierdoor weten de toestellen wanneer ze in je oren steken. Neem je ze uit, dan pauzeert de muziek. De AirPods werken prima samen met Siri. Tik er even op en vraag Siri om muziek te spelen, de weg te vragen, het volume te regelen en meer. Je kunt ook bellen met deze witte oortjes.
Ontdek hier meer over hightech Apple hoofdtelefoons

Troeven

Gemaakt voor de iPhone en iPad
Trendsetter
Siri doet het werk

Specificaties

Aansluiting: Bluetooth
Autonomie: 5 uren
Gewicht: 8 gram

Troeven

Mooie uitvoeringen
Goed oorhaaksysteem
Zweetbestendig

Specificaties

Aansluiting: Bluetooth
Autonomie: 5 uren
Gewicht: 15 gram

Bose SoundSport Free

De SoundSport Free is iets totaal nieuw van Bose. Het merk neemt alles wat goed is aan de bekende SoundSport en maakt die nog beter. Onder meer door alle kabels door te knippen en de ergonomie helemaal top te maken. De SoundSport Free bestaat uit twee kleine oortjes die perfect in je oorschelpen passen. Dankzij de StayHear+-oorhaak en -oortips blijven ze zelfs bij felle inspanningen zitten. Bose heeft extra aandacht besteed aan de Bluetooth-verbinding. Bij het pendelen en sporten zit je smartphone nu eenmaal misschien ver weg. In een tas of broekzak, bijvoorbeeld. Toch blijft de verbinding altijd optimaal en geniet je van de beste Bose-geluidskwaliteit. Deze in-ear hoofdtelefoon is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Naast een klassieke zwarte versie is er een blauwe met carbonlook of een eentje met houtpatroon.
Lees meer over de SoundSport Free

 

Sony WF-1000X

Zelfs over de case van de WF-1000X is goed nagedacht door Sony. Deze ultracompacte en minimalistische draadloze oortjes komen in een metalen etui die ook functioneert als powerbank. Steek de twee oortjes in het doosje en ze worden opnieuw opgeladen, tot twee keer toe. Dat is handig als je op reis gaat. De WF-1000X gebruikt een zachte oorhaak om goed te blijven zitten. Uniek is dat ze naast een draadloze verbinding ook ruisonderdrukking bieden. Zoals vaker bij Sony heeft de ruisonderdrukking verschillende standen die je kunt regelen via de Headphones Connect-app. Hier vind je tevens equalizerinstellingen. De Sony-oortjes detecteren of je wandelt of neerzit, en passen de ruisonderdrukking aan de situatie aan. Deze in-ear hoofdtelefoon is beschikbaar in het zwart of goud/beige.
Lees meer over de WF-1000XB

Troeven

Ruisonderdrukking
Aanpasbaar via app
Minimalistisch design

Specificaties

Aansluiting: Bluetooth met NC
Autonomie: 9 uren
Gewicht: 6,8 gram

Sony WISP500W

Sony is een meester van hoofdtelefoons, ook als ze bedoeld zijn voor sporters. De zweetbestendige WISP500W is een mooie optie als je graag draadloze oortjes hebt die even elegant ogen als ze klinken. Via Bluetooth verbind je draadloos met je smartphone (of een ander Bluetooth-toestel). Koppelen gaat heel snel en vlot, want deze in-ear hoofdtelefoon heeft NFC aan boord. Gewoon even tegen je smartphone tikken en je kunt aan je workout beginnen. In tegenstelling tot andere sportoortjes ligt WISP500W in je oren en stop je ze niet diep in je oren. Dat vinden sommige mensen veel comfortabeler. Toch blijven ze goed op hun plaats. Bovendien hoor je omgevingsgeluid nog, wat nuttig is bij het lopen of fietsen op de openbare weg.

 

Troeven

Blijft bewust van omgeving
Modern design
Zweetbestendig

Specificaties
Aansluiting: Bluetooth
Autonomie: 8 uren
Gewicht: 18 gram

Troeven

Interessant geprijsd
Goede pasvorm
Trilfunctie voor oproepen

Specificaties

Aansluiting: Bluetooth
Autonomie: 8 uren
Gewicht: 17 gram

Fresh ’n Rebel Lace Earbuds

Bij een intense workout kunnen de kabels van oortjes zeer irritant worden. Daarom dat de Fresh ‘n Rebel Lace Earbuds zo handig zijn. Ondanks een zeer bescheiden prijskaartje werken deze oortjes helemaal draadloos, zodat je je helemaal kunt concentreren op je prestaties. De enige kabel loopt achter je nek door van oor naar oor. Deze in-ear hoofdtelefoons wegen heel weinig, waardoor je nauwelijks merkt dat ze in je oren zitten. Deze oortjes moet je niet diep in je oorkanaal proppen om te zorgen dat ze tijdens heftige bewegingen niet uitvallen. Een zacht, maar stevig oorhaakje houdt de Lace Earbuds goed op hun plaats. Uiteraard is alles uitgevoerd in zweetbestendige materialen die je makkelijk reinigt.

Bose Soundsport Wireless

Of je nu af en toe sport of zeer intens werkt aan je prestaties, je wilt wel je limieten opzoeken. De Bose Soundsport Wireless stimuleert je daarbij. Het biedt een oppeppende klank die je helpt nog verder te lopen en sneller te worden. Deze draadloze oortjes zijn helemaal op de maat van de sporter ontworpen. Dat merk je aan vele details, zoals de behuizing uit zweet- en regenbestendig materiaal, en de batterij die lang meegaat. De in-ear hoofdtelefoon heeft speciale StayHear+-oordopjes die in je oorschelp liggen. Ze in je oren proppen hoeft dus niet. Je geniet wel van een goede afdichting en uitstekende geluidskwaliteit, zoals we gewend zijn van Bose. Het is bijna magisch hoe licht de Soundsport Wireless in de oren ligt en toch altijd stabiel op zijn plek blijft.

Troeven

Bose-kwaliteit
Comfortabel
NFC aan boord

Specificaties

Aansluiting: Bluetooth
Autonomie: 6 uren
Gewicht: 23 gram

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()