Menu
Terug

Intens tv-plezier met Samsung

22 mei 2019

Een QLED-televisie en soundbar van Samsung: de ideale combinatie om je tv-beleving naar nieuwe hoogtes te brengen. Krachtig, kamervullend geluid en intense, kleurrijke beelden geven elke film, serie of game extra impact.

QLED voor kleur

Een QLED-tv gebruikt Quantum Dots om de meest intense kleuren op het scherm te zetten. De piepkleine nanodeeltjes zetten licht om in de puurste kleuren. QLED-televisies produceren zo een gecertificeerd kleurvolume van 100%, met het diepste rozenrood, het puurste smaragdgroen en het helderste hemelsblauw. En met meer dan een miljard kleurtinten ter beschikking toont de 55Q64R-tv foutloos elke nuance, zelfs in de helderste of donkerste beelden.

Adaptive Intelligence & Ambient Mode

De nieuwste beeldprocessor van Samsung is pure spitstechnologie. Ruis en andere beeldfouten worden nauwkeurig verwijderd. Machine learning en kunstmatige intelligentie staan in voor de beste upscaling, zodat je met elke bron, van live tv tot Ultra HD Blu-ray, van de knapste 4K-beelden en geluiden geniet. Adaptive Intelligence past het beeld en geluid aan op basis van de omstandigheden in de kamer.
Een tv zoals de 55Q64R is een integraal onderdeel van je interieur en moet op geen enkel moment een zwart vlak zijn. Vul je scherm met een interactief design dat perfect aansluit bij je interieur of maak je eigen gepersonaliseerde fotokader vanaf je smartphone. Kunstliefhebbers kunnen ook opteren voor hun favoriete werken van bekende fotografen en kunstenaars via de Art Store. Met Ambient Mode is je QLED-tv altijd een plezier om naar te kijken.

Vul de kamer met klank

Geef de audio van je favoriete films en series een flinke boost met de HW-Q60R. Deze 5.1-soundbar met draadloze subwoofer levert 360 watt audiovermogen. De soundbar gebruikt de Acoustic Beam-technologie van Samsung. Precies geplaatste en nauwkeurig georiënteerde gaatjes in de soundbar richten de klank zo in de woonkamer dat het geluid van het scherm lijkt te komen en jij midden in de actie zit.
Dankzij Adaptive Sound analyseert de HW-60QR-soundbar continu het audiosignaal en optimaliseert het voor elke scène. Zo is een dialoog zelfs bij een laag volume gemakkelijk te begrijpen, zelfs in het stilste gesprek.

Eenvoudige installatie

De HW-Q60R sluit je via HDMI of draadloos aan op je Samsung-tv. Je bedient hem met de afstandsbediening van de televisie, er is geen extra afstandsbediening nodig. Start je een gamesessie, dan schakelt de soundbar samen met de tv over naar de Game Mode. Geen gezoek meer in de instellingen. En natuurlijk kun je ook muziek van je smartphone naar de soundbar streamen!

Smart Hub

We hebben steeds meer bronnen om naar te kijken. Live tv, streamingdiensten zoals YouTube, Netflix en Rakuten TV, gameconsoles en Blu-ray-spelers. Gelukkig biedt de Smart Hub van Samsung je een perfect overzicht van al je favoriete bronnen. De tv is bovendien uitgerust met Apple AirPlay2 zodat je nu nog makkelijker al je content vanop je iPhone op tv bekijkt en beluistert.