Menu
Terug

JBL CLUB-hoofdtelefoons: goedgekeurd door top-dj’s

27 april 2020

De nieuwe CLUB-hoofdtelefoons van JBL brengen de sfeer van de muziekfestivals naar je oren. Getest en goedgekeurd door topdeejays als Armin van Buuren en Nicky Romero, en voorzien van JBL Pro Sound.

Vanaf mei verkrijgbaar

De krachtige CLUB-hoofdtelefoons zijn een nieuwe lijn van draadloze hoofdtelefoons waar JBL jaren aan gewerkt heeft. Er zijn verschillende modellen, van compact op je oren tot premiummodellen met knusse oorkussens die rond je oorschelpen passen. Kies maar wat jij het beste vindt, want elke CLUB-hoofdtelefoon klinkt gegarandeerd legendarisch. Het absolute topmodel is de CLUB ONE, met de beste drivers (luidsprekers) en True Adaptive Noise Cancellation aan boord. Jawel, ruisonderdrukking die zich aanpast aan de situatie. De ideale manier om van je muziek te genieten zonder gestoord te worden.

jbl, club

Personi-Fi

JBL rust de CLUB-hoofdtelefoons uit met een sterk staaltje spitstechnologie: Personi-Fi. Omdat het gehoor van persoon tot persoon verschilt, zal deze functie de klank automatisch personaliseren op basis van je kenmerken. Geslacht en leeftijd bijvoorbeeld, maar ook je eigen persoonlijke smaak natuurlijk. De ingenieurs van JBL kunnen op basis van hun diepe knowhow de hoofdtelefoon perfect doen klinken, echt voor jou. Wat een service!

jbl, club

Zoals de echte toppers

De CLUB-hoofdtelefoons brengen de DJ-ervaring naar je oren. Of die authentiek is? Armin van Buuren, Nicky Romero, Sunnery James en Ryan Marciano hebben deze nieuwe hoofdtelefoons allemaal getest om te ontdekken of ze juist klinken. Goedgekeurd! Wil je echt een clubgevoel, dan kun je in de My JBL Headphones-app op de STAGE+-knop drukken. Dan krijg je de sound te horen zoals in de eigen opnamestudio’s van bekende deejays.

Hip op je hoofd

Je wilt een tophoofdtelefoon die ook volgend jaar nog tiptop in orde is? Dat hebben ze bij JBL ook begrepen. De CLUB-hoofdtelefoons zijn stevig gebouwd en kunnen tegen een stootje. Het design is sterk, maar niet lomp. Integendeel, de JBL CLUB-hoofdtelefoons zien er modern uit en passen helemaal bij jouw stijl.

Troeven

  • Oneindig luisterplezier: de CLUB-hoofdtelefoons hebben superbatterijen die 45 tot 55 uur meegaan.
  • Gewoon vragen: muziek selecteren doe je door het te vragen aan Google Assistant.
  • Comfort op je oren: de dikke oorkussens en hoofdband van deze hoofdtelefoons zitten fantastisch op je hoofd.
  • Ongestoord: De slimme ruisonderdrukking past zich aan de situatie aan. Handig en veilig!
jbl, club
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()