Menu
Terug

Met de JBL Flip 5 Tomorrowland Edition breng je De Schorre naar je thuis

08 juni 2020

Tomorrowland heeft een heel speciaal plekje veroverd in het hart van elke danceliefhebber. Hoe geweldig is het dat je nu die exclusieve Tomorrowland-experience een beetje naar je thuis kunt brengen met de Flip 5 van JBL?

Speciaal voor de echte fans

Tomorrowland is het hoogtepunt van de festivalzomer, een niet te missen feest op De Schorre in Boom. Maar dit jaar kun je iets speciaals: het dancefestival gaat bij jou door. Van muziek kun je altijd genieten, ook thuis, in de tuin en in het park. En hoe eer je de spirit van Tomorrowland beter dan met deze speciale editie van de Flip 5 Bluetooth-speaker van JBL? De Flip 5 is sowieso een van de beste Bluetooth-speakers op de markt en deze uitvoering is helemaal de max!

jbl, flip 5, tomorrowland

Uniek design

Wat is er echt exclusief aan de Tomorrowland-editie van de Flip 5? Lang moet je niet zoeken. De witte kleur met gouden accenten oogt heel weelderig en bruist van levenslust - net als de verschillende stages op Tomorrowland zelf. De machtige woofers van de Flip 5 dragen het logo van het festival en pompen mee met de beats. Hoe heftiger, hoe meer ze bewegen. De Flip 5 mag dan wel klein zijn, hij heeft de power om met gemak de kamer te vullen met muziek. Heb je meer nodig? Je kunt meerdere JBL-speakers draadloos met elkaar verbinden via Bluetooth, zodat ze samen een echte wall of sound vormen. Twee, vijf, tien, zelfs honderd JBL-speakers kun je zo koppelen via de PartyBoost-functie.

jbl, flip 5, tomorrowland

Ruige gast

Op een festival wordt er gefeest. Volle bak, in de regen als het moet. Deze versie van de Flip 5 moet daar dus ook tegen kunnen. Met zijn stevige behuizing omhuld door stof en rubber kan de Flip 5 inderdaad echt alles aan. En dankzij het IPX7-label heb je de garantie dat deze speaker een plensbui probleemloos van zich afschudt. En ja, we weten ondertussen allemaal dat we onze handen moeten wassen; ook deze JBL-luidspreker hou je makkelijk onder de kraan om al het vuil af te spoelen.

Het feestje mag niet stoppen

De Flip 5 Tomorrowland Edition kan het megafeest van Tomorrowland niet helemaal vervangen, maar als er een Bluetooth-speaker de heimwee naar de DJ-sets kan wegnemen, dan is deze wel!

Troeven

  • Eindeloos plezier: de batterij kan een festivalperformance van twaalf uren aan.
  • Milieubewust: een taaie speaker die duurzaam is en in een ecologische verpakking zit.
  • Ongeëvenaard: dit is een unieke editie van de Flip 5, met een heel eigen Tomorrowland-karakter.
  • Weatherproof: deze Bluetooth-speaker is altijd festivalproof. Ook als het stortregent.
jbl, flip 5, tomorrowland
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()