Menu
Terug

JBL helpt je de juiste hoofdtelefoon of oortjes kiezen

25 maart 2021

We hebben allemaal meer dan ooit nood aan een hoofdtelefoon. Thuis even ontsnappen aan de drukte met een Spotify-playlist of een paar afleveringen van ‘The Mandalorian’ bingewatchen, dat doet echt goed. Maar hoe kies je het juiste model dat perfect bij jou past? Swipe met JBL en ontdek het!

Weg met de keuzestress

Je wilt een hoofdtelefoon. En dus haast je je naar de winkel of surf je naar de website van MediaMarkt. Oei, er zijn wel heel veel modellen te koop. Welke is de juiste keuze? Ga je er eentje uitpikken enkel vanwege de kleur? Niet doen! Gebruik liever de snelle hoofdtelefoonkiezer van JBL. Met deze handige tool ontdek je met een paar swipes welk model echt de beste keuze is. Echt voor jou, op jouw maat. Ben je een sporter, pendel je dagelijks naar het werk, werk je (verplicht) thuis of zit gamen je in het bloed? Voor iedereen is er een gepaste hoofdtelefoon of oortjes te vinden bij JBL.

Klinkt goed, waar vind ik hem?

De tool is heel eenvoudig te gebruiken. Scan de QR-code in de winkel of surf naar www.jblheadphones.be/nl/mediamarkt. Doe maar gerust op je smartphone, want deze module werkt gewoon door links of rechts te swipen. Als het werkt voor Tinder, dan werkt het ook om je droomhoofdtelefoon te vinden, toch?

jbl, hoofdtelefoon

Afgestemd op jouw wensen

Je swipet zo door enkele gerichte vragen over je voorkeuren en voor dat je het weet, heeft de hoofdtelefoonkiezer het juiste JBL-model voor je gevonden. Over of in de oren, chillen of sporten, met ruisonderdrukking of niet, … Stap voor stap word je naar het ideale resultaat geleid. Meestal krijg je een paar opties, zodat je ook in functie van je budget een juiste keuze kunt maken. Wat wordt het? De geweldige JBL Club One-hoofdtelefoon of de praktische, totaal draadloze Tune 225TWS-oortjes? Of een van de andere machtige JBL-hoofdtelefoons? De hoofdtelefoonkiezer van JBL vertelt het je meteen.

Meenemen of bestellen

In de winkel kun je de voorgestelde hoofdtelefoon direct uit de rekken halen. Shop je thuis online vanuit je luie zetel met je tablet in de hand? Dan klik je gewoon op ‘Bekijk product’ om het direct in de MediaMarkt-webwinkel te bekijken en bestellen. Wie weet heb je je nieuwe hoofdtelefoon morgen al in huis en kun je genieten van je muziek, games, films en series, of gewoon van de zalige rust!

Troeven

  • Op jouw maat: gerichte vragen brengen je bij de beste hoofdtelefoon voor jou.
  • Geen gedoe: heb je maar een minuut de tijd? Even swipen en je hebt meteen duidelijkheid.
  • Voor elk budget: je krijgt meerdere suggesties, op elk prijsniveau.
  • Zorgeloos: gedaan met keuzestress, je maakt gegarandeerd de juiste keuze.
jbl, hoofdtelefoon
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()