Menu
Terug

JBL-hoofdtelefoons bewijzen dat muziek gelukkig maakt

13 december 2018

Met muziek is alles beter. Werken, sporten, studeren, ontspannen, … Het enige wat je nodig hebt, is een JBL-hoofdtelefoon die je van muziek laat genieten alsof de artiest live voor je optreedt.

Altijd en overal muziek

Je houdt zielsveel van muziek. Als we je vertellen dat wetenschappelijk onderzoek uitwijst dat muziek je gelukkiger maakt, je een positieve kijk geeft en ook een sociale bonus biedt, dan knik je wellicht instemmend. Maar effectief naar liedjes luisteren, dat komt er toch maar zelden van. Te druk en te weinig tijd om in een stoel te gaan zitten en muziek op te zetten. Ja, dat klinkt herkenbaar. Maar daarom dat ook de hoofdtelefoon is uitgevonden. Een hoofdtelefoon geeft je je muziek weer terug. Je luistert waar en wanneer je wilt. Tijdens het pendelen, het werken of het sporten. Ja, zelfs tijdens het zwemmen en duiken kun je naar je favoriete tracks en playlists luisteren.

Check eens de verschillende hoofdtelefoons van JBL. Kleine spoileralert: je gaat vast een JBL-hoofdtelefoon vinden die bij je past, van onopvallende oortjes die discreet in je oren passen tot hightech modellen met ruisonderdrukking (noise-cancelling) die over je oren passen. Welk model je ook kiest, je kunt rekenen op het bekende JBL-geluid dat muziek krachtig en meeslepend weergeeft. Bassen zoals ze horen te klinken: knallend en vet. Details en stemmen? Fris en meeslepend.

Welke past bij mij?

Er zijn JBL-hoofdtelefoons voor nagenoeg elke situatie. Zoek je extra motivatie bij het fitnessen of lopen, dan vind je bij JBL verschillende in-ear hoofdtelefoons die speciaal voor sporters zijn gemaakt. Dit zijn geen doorsnee oortjes die je in de doos van je smartphone vond, maar speciaal ontworpen oortjes die zweetbestendig zijn en in je oren blijven zitten. JBL heeft zelfs sportoortjes die draadloos zijn, zodat je op de loopband niet gehinderd wordt door bengelende kabels.

Slimme ideeën maken de JBL-hoofdtelefoons nog beter, zoals reflecterende kabels om je avondlijke loopsessie veiliger te maken of waterdichte modellen met ingebouwde speler die zelfs op de bodem van het zwembad blijven rocken. Ben je een van de vele Belgen die elke dag aardig wat tijd doorbrengen op de trein of bus - en niet te vergeten op het perron? Dan is een hoofdtelefoon een echt godsgeschenk. Al die verloren minuten en uren gaan heel wat trager voorbij als je ondertussen een streepje muziek kunt beluisteren - of bekijk via Netflix een film op je tablet terwijl je naar huis pendelt.

De luxe van draadloos

Hoofdtelefoons zijn er met een kabel die naar je smartphone loopt. Maar steeds meer hoofdtelefoons dumpen lastige kabels en werken volledig draadloos. Via Bluetooth krijg je jouw muziek kristalhelder aangeleverd, via je smartphone die in de broekzak of handtas blijft zitten. Krijg je een oproep, dan kun je met een druk op de knop het gesprek voeren. Bluetooth-hoofdtelefoons van JBL komen immers met slimme microfoons, zodat je antwoorden perfect verstaanbaar blijven aan de andere kant van de lijn. Het neusje van de zalm is ruisonderdrukking die lawaai op de trein of een open kantoor opvangt en elimineert. Zo hoor je enkel en alleen je muziek.

Echte toppers

Een goede Bluetooth-hoofdtelefoon hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst de lichte JBL E55BT. Twintig uur lang geniet je in alle comfort van je muziek met deze trendy hoofdtelefoon die beschikbaar is verschillende kleuren. Precies wat je nodig hebt als je onderweg een energieboost kunt gebruiken. Graag toch nog iets meer rust en focus? De E65BTnc biedt hetzelfde kenmerkende JBL-geluid met effectieve ruisonderdrukking. Zalig!