Menu
Terug

LG 34WK500

07 maart 2019

Multitaskers en gamers opgelet: met de 34WK500-monitor van LG beschik je eindelijk over voldoende ruimte op je scherm om elke app te tonen en games nog meeslepender te maken. En het prijskaartje valt ook goed mee.

LG 34WK500

Echt breedbeeld

De grote meerwaarde van de LG 34WK500 is meteen duidelijk. Het is een 21:9 ultrawide 34-inch monitor met een toegankelijk prijskaartje. Die 21:9-beeldverhouding zorgt ervoor dat je veel meer kunt tonen op je bureaublad. In een oogopslag overschouw je meerdere apps en documenten. Dat maakt je in een klap productiever. Lastige taken gaan veel vlotter, zoals het verwerken van tekst uit meerdere documenten in een presentatie. De enorme breedte van het scherm is een pluspunt bij het bewerken van beelden en video, of bij het ontwikkelen van apps. Ook films en games profiteren van de ultrabrede display, want je zit echt midden in de actie!

Visuele hoogvlieger

Dankzij de IPS-technologie is deze LG-monitor prima geschikt voor alle mogelijke taken. Wie met beelden werkt, zal de kleurweergave op prijs stellen. Door de 99 procent dekking van het sRGB-kleurprofiel tonen kleuren realistisch en niet verzadigd. Roep je er een collega bij om iets te tonen, dan ziet hij alles even fris op het scherm verschijnen. Dankzij het IPS-paneel is de kijkhoek heel groot. Ook als je schuin op de 34WK500 kijkt, kloppen de kleuren en het contrast. En de resolutie van 2.560 x 1.080 pixels levert haarscherpe beelden op. Elke detail is zichtbaar.

Handige functies

Een breed scherm zoals deze LG-monitor maakt nieuwe toepassingen mogelijk. Dankzij de intuïtieve On Screen Control-software kun je deze handige functies snel activeren. Verdeel makkelijk het scherm in twee delen en toon op elk stuk een andere bron. Zo kun je tegelijkertijd het bureaublad van je desktop-pc en je laptop bekijken, bijvoorbeeld. Of deel het scherm in meerdere stukken op en geef een vast gedeelte aan een bepaalde app. Laat bijvoorbeeld je browser altijd op de rechterhelft van de 34WK500 verschijnen. Je kunt alles organiseren, wat een bijkomende boost aan je productiviteit geeft. Je kunt zelfs per app een andere beeldmodus instellen. Photoshop met neutrale kleuren en een mediaspeler met instellingen die video’s beter laten verschijnen? Geen probleem.

Ook voor gamers

Voor gamers is de 34WK500 helemaal een feest, want LG hield echt rekening met de wensen van veeleisende spelfanaten. Zij willen altijd vloeiende gamegraphics en daarom is AMD FreeSync aanwezig. Je kunt gepersonaliseerde gamesettings voor de monitor instellen, zoals de reactietijd. Hou je van shooters? Dan helpt de Black Stabilizer-functie om je volgende deathmatch te winnen. Donkere scènes worden selectief lichter gemaakt, zodat vijanden zich niet in de schaduwen kunnen verstoppen. De overwinning is gegarandeerd!

Stijlvol en stabiel

De LG 34WK500 bewijst dat je geen fortuin moet uitgeven voor een degelijk design. De achterkant is strak afgewerkt, en de gebogen voet is elegant en zorgt er tegelijkertijd voor dat dit ultrabrede scherm heel stabiel staat.