Menu
Terug

LG NanoCell-tv’s: sport, games en films in spetterende kleuren

20 mei 2021

De nieuwe LG NanoCell-tv’s zijn een plezier voor het oog. Kristalheldere kleuren en een ruime kijkhoek, het is de ideale combinatie om met vrienden en familie van de vele sportevenementen te genieten die deze zomer plaatsvinden. En wil je ’s avonds nog een film of spannende serie starten, dan vind je zeker wat in het uitgebreide aanbod van streamingdiensten.

NanoCell-technologie voor spetterende kleuren

Haarscherp detail en rijke kleuren, het zijn twee essentiële ingrediënten voor prachtig beeld. LG's 4K NanoCell-tv's gebruiken meer dan acht miljoen pixels om elk beeld haarscherp op het scherm te zetten. Al dat detail kleurt het in met een rijk en natuurlijk kleurpalet, dankzij de unieke NanoCell-technologie. Deze exclusieve LG-technologie gebruikt nanoscopisch kleine deeltjes om ongewenste vermenging van de RGB-basiskleuren te voorkomen. Het resultaat zijn sprankelende, levensechte kleuren.

Kom er bij zitten

Tv-kijken dat doe je niet alleen. Wordt er wel eens gekibbeld over wie de beste plaats krijgt, recht voor de tv? Dat is verleden tijd met de LG NanoCell-tv's, want die hebben een bijzonder ruime kijkhoek. Sterker nog, ze zijn door Intertek gecertificeerd om 100% kleurweergave te bieden bij een een kijkhoek van +/- 30 graden.

lg, nanocell

Haarscherp beeld, met elke bron

Sportwedstrijd of film? Spelconsole of streamingdienst? Wat je ook kijkt, prachtig beeld is gegarandeerd. De α7 Gen4 AI Processor 4K is het hart van je LG NanoCell-tv. Hij gebruikt state-of-the-art machine-learning, kunstmatige intelligentie zeg maar, om elk beeld te analyseren én te optimaliseren. En dat allemaal in real-time en volledig automatisch. Hij verwijdert ruis, scherpt detail en contrast aan, schaalt al je content op naar 4K-resolutie, optimaliseert het kleurpalet en zorgt voor vloeiende beelden.

Beeld en geluid zoals in de bioscoop

De mooiste films bekijk je in HDR. Daar is de LG NANO886 helemaal klaar voor. Hij ondersteunt HLG en HDR10. De slimme processor optimaliseert bovendien het HDR-beeld zodat geen enkele schaduwnuance of lichtaccent verloren gaat. Ook Dolby Vision IQ wordt ondersteund. Dit premium HDR-formaat brengt de beste beelden naar de woonkamer. Bovendien past het de weergave slim aan op basis van het omgevingslicht! Zo geniet je zowel ’s avonds als overdag van perfect beeld. Om de bioscoopbeleving helemaal volledig te maken gebruiken deze LG-televisies Dolby Atmos, surroundgeluid waar je echt midden in zit.

Game on!

Heb je een nieuwe Xbox Series X of PlayStation 5 in huis? Dan popel je ongetwijfeld van ongeduld om te kunnen gamen in 4K aan 120 beelden per seconde. De NANO886 is er helemaal klaar voor. Hij is uitgerust met twee HDMI 2.1-aansluitingen die alle belangrijke gamefeatures bieden. Dankzij ALLM (Automatic Low Latency Mode) schakelt hij over naar de beeldmodus met de laagste inputlag zodra je game start. En natuurlijk kun je gamen in 4K120, maar je geniet ook van VRR (Variable Refresh Rate). Zo zijn haperende of gescheurde beelden een probleem uit het verleden. Laat de XP maar binnen rollen!

lg, nanocell

WebOS 6.0: gepersonaliseerd speciaal voor jou

"Op welke streamingdienst kun je die film bekijken?" Dat is niks waar jij je zorgen over moet maken, want LG WebOS biedt alle belangrijke streamingdiensten. WebOS 6.0 kreeg bovendien een nieuw Home-scherm, waarop je nog gemakkelijker nieuwe content ontdekt. Je vindt er al je diensten, mét gepersonaliseerde aanbevelingen, en uiteraard ook alle aangesloten apparaten. De vernieuwde Magic Remote is de gemakkelijkste manier om een tv te bedienen. Gewoon aanwijzen en klikken. Netflix, Streamz, Disney+ en Amazon Prime Video start je bovendien met een enkele toets. Wil je content van je smartphone naar de tv sturen, of wil je het geluid van de tv op je smartphone beluisteren? Dankzij Magic Tap volstaat het om de smartphone even tegen de afstandsbediening te tikken om de twee te verbinden.

lg, nanocell

Een artistiek kantje

Zo een knap beeld verdient een bijhorend kader. Een dat niet afleidt van het beeld, maar het net extra in de verf zet. Een dat perfect past in je interieur, én het een modern vleugje schoonheid geeft. Het Nano Bezel-design vinkt al die eigenschappen af. Het slanke kader is een minimalistische omlijsting van het beeld. Het staat perfect op je tv-meubel, maar oogt nog mooier aan de muur. Wil je de tv echt in de kijker zetten? Dat kan met LG’s nieuwe Gallery Stand. Met deze strakke metalen driepoot zet je de tv neer waar je maar wilt, zelfs midden in de kamer. Ingebouwd kabelmanagement zorgt voor een nette afwerking. De bijgeleverde tv-beugel is zo ontworpen dat je kleine apparaten gemakkelijk achter op de tv kunt monteren.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()