Menu
Terug

LG OLED CX- en GX-tv’s: perfect beeld dankzij perfect zwart

02 juni 2020

LG’s OLED-tv’s staan garant voor perfect zwart en rijke kleuren. Deze nieuwste generatie gebruikt artificiële intelligentie om beeld én geluid aan te passen aan jouw omgeving, en is ideaal voor HDR-gaming.

OLED voor perfectie

De OLED-beeldtechnologie is de basis van LG’s indrukwekkende beeldkwaliteit. Elke pixel op het scherm geeft zelf licht en kan individueel aan- of uitgeschakeld worden. Een pixel die uitstaat, geeft helemaal geen licht en is perfect zwart. Zo realiseren deze OLED-tv’s een oneindig contrast. Dat geeft een tastbare diepte aan het beeld en zorgt samen met de rijke kleurenpracht voor superrealistische beelden.

lg, oled, cx, fx, tv

Moderne designs

De CX-reeks past perfect op je tv-meubel en pronkt met zijn flinterdunne scherm. Dit model is ook beschikbaar in 48 inch! De nieuwe GX-reeks is de ideale keuze voor montage aan een muur. Het toestel is amper twintig millimeter dun, en je kunt het perfect vlak tegen de muur monteren. Zo lijkt je televisie een echt kunstwerk!

lg, oled, cx, fx, tv

Beeldverwerking

De nieuwe Alpha 9 Gen 3 AI-processor in de OLED-tv's van LG garandeert topbeeldkwaliteit ongeacht de gebruikte beeldbron. De processor herkent tekst en gezichten in beeld, en geeft ze haarscherp en natuurlijk weer. Voor ruisonderdrukking, upscaling en detailverbetering zet LG de nieuwe Deep Learning-technologie in die continu verbetert op basis van wat je bekijkt.

Aangepast aan je omgeving

Soms kijk je bij veel licht naar tv, soms bij weinig. Geen probleem, dankzij AI Brightness past de processor het beeld aan op basis van het omgevingslicht. Deze modellen ondersteunen Dolby Atmos voor de leukste surroundgeluidsbeleving. En ja, ook de klank past zich dankzij AI Acoustic Tuning aan de akoestiek van je kamer aan.

Voor gamers

Dankzij de HDMI 2.1-aansluitingen ben je klaar voor een topgamingervaring op je pc of spelconsole met deze OLED-tv's. Speel aan superhoge framerates tot 120 fps, in 4K en HDR. Via ALLM schakelt de tv automatisch naar de Game Mode met een extreem lage inputlag. Ondersteuning voor Variable Refresh Rate (VRR), zowel AMD Freesync als Nvidia GSync maakt je gamebeelden perfect vloeiend en haarscherp.

lg, oled, cx, fx, tv

Troeven

  • Perfect zwart: perfect zwart en oneindig contrast geven het beeld een tastbare diepte.
  • HDMI 2.1: ondersteunt alle gamefuncties en is klaar voor de nieuwste spelconsoles.
  • Ideaal voor gaming: VRR (Variabele Refresh Rate) zorgt voor de vloeiendste spelervaring.
  • Dolby Vision IQ: geniet van HDR-beeld dat zich aanpast op basis van het omgevingslicht.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()