Menu
Terug

LG OLED is al jaren de absolute top! Maak kennis met de line-up voor 2022

25 april 2022

Jaar na jaar rijgen de OLED-televisies van LG de bekroningen aan elkaar. Dat succesverhaal wil LG ook in 2022 verder zetten. De OLED evo line-up is sterk uitgebreid en bevat voor ieder wat wils, van fervente filmfans tot diehard gamers, in tal van beeldformaten. Met een LG OLED evo-televisie haal je topbeeldkwaliteit in huis!

OLED evo: perfect contrast gegarandeerd!

Een LG OLED-scherm gebruikt geen achtergrondverlichting, maar zelfoplichtende pixels. Wanneer die uitstaan, zijn ze perfect zwart, zelfs wanneer de pixel ernaast zijn meest intense wit toont. Zo heeft het scherm een perfect contrast, en dat zorgt op zijn beurt voor betere kleuren en realistischer beeld. En met LG OLED evo C2- en G2-series heeft LG nu ook de helderste OLED-tv ooit. Geniet van een ongeëvenaarde beeldervaring, met intense lichtaccenten, fijne kleurnuances en subtiele schaduwtinten. LG OLED is niet voor niets al meer dan negen jaar (bron: Omdia. Aantal leveringen, 2013-2021. Resultaten zijn geen aanbeveling van LG Electronics. Vertrouwen in deze resultaten zijn op risico van de derde partij.) de meest verkochte OLED-tv en dit in alle mogelijke formaten.

WebOS 22: Slim tv-kijken

Alle LG OLED-tv’s zijn uitgerust met LG WebOS 22, de nieuwste versie van LG’s smart-tv-platform. Omdat je smart TV-ervaring iets heel persoonlijk is, gebruikt deze versie individuele profielen per gezinslid. Schakelen tussen profielen doe je snel en eenvoudig met de remote, of zelfs met je smartphone. Zo krijg je de apps te zien die jij veel gebruikt en krijg je aanbevelingen die perfect bij jou passen. Dankzij Multi View kijk je naar twee bronnen tegelijk. Staat de TV uit, dan kan hij nuttige informatie zoals het weer, kunstwerken of eigen foto’s tonen.

LG zorgt voor onze planeet

Design, materiaalkeuze, verpakking, alles staat in het teken van duurzaamheid bij LG. De nieuwe OLED-modellen gebruiken een lichte composietkoolstofvezel. Ze zijn aanzienlijk lichter, waardoor het transport gemakkelijker is en minder CO2-emissies veroorzaakt. De verpakking is van gerecycleerd karton in een kleur gemaakt. En wanneer je eindelijk afscheid moet nemen van je tv zorgt LG voor afvalterugwinning, zodat niets verloren gaat.

Z2: de hoogste resolutie in Signature-design

LG’s OLED-beeldtechnologie en 8K, het is een combinatie waar je bij wegdroomt. Het 8K-scherm biedt vier keer meer detail dan een 4K-tv. Gecombineerd met het oneindige contrast lijken de beelden zo echt dat je ze wilt aanraken. De α9 Gen5 AI Processor 8K zet bovendien al je bronnen om naar piekfijne 8K-beelden. Met de Z2 (binnenkort beschikbaar) haal je niet alleen een unieke 8K OLED-tv in huis, maar ook het spectaculaire LG Signature-design. Kies voor het Gallery Design als je deze ultraslanke televisie plat aan de muur wilt hangen. Of kies voor een gedurfde opstelling van het 88-inch model met de luchtige, strak vormgegeven vloerstandaard.

G2 (Gallery Edition): Het summum binnen de OLED 4K-tv’s

De OLED G2 combineert LG’s OLED-beeldkwaliteit met een esthetisch gestroomlijnd design. Het minimalistische Gallery-design is slank en bijna randloos, zodat alle focus naar het beeld gaat. Met de bijgeleverde muurbeugel hang je de tv mooi vlak tegen de muur, als een echt kunstkader. Het OLED evo-scherm is uitgerust met Brightness Booster Max, waardoor het tot dertig procent meer helderheid levert dan een conventionele OLED. Elk beeld is levendiger en intenser, en dankzij Dynamic Tonemapping Pro is elke licht- of schaduwnuance zichtbaar. De G2 is beschikbaar in vijf formaten, waaronder een 97-inch versie. Zo tover je de woonkamer om tot een echte bioscoop.

C2: dé ultieme thuisbioscoop- en game-ervaring

Ben je een fanatieke gamer, op console of pc? En wil je ook achterover leunen bij je favoriete film, in verbluffende bioscoopbeeldkwaliteit? De C2 heeft alles wat je nodig hebt, van superieure beeldkwaliteit tot maximale compatibiliteit met next-generation gameconsoles. Hij is beschikbaar in zes formaten, van een handige 42 inch tot een indrukwekkende 83 inch. Het OLED evo-scherm met Brightness Booster (de 42- en 48-inch C2 zijn niet uitgerust met Brightness Booster) levert twintig procent meer helderheid dan een conventionele OLED-tv. De α9 Gen5 AI Processor is uitgerust met Dynamic Tone Mapping Pro. Deze superslimme technologie splitst het beeld op in vijfduizend zones en optimaliseert licht- en schaduwnuances in elke zone. Je HDR-games en -films hebben er nog nooit zo mooi uitgezien.

B2: uitstekende keuze voor een filmavond

Een avondje ontspannen met een aflevering van je favoriete reality-programma of serie? Of kies je voor een grootse Hollywood-productie op Blu-ray of Netflix? Met de B2-reeks haal je voor de scherpste prijs die fantastische OLED 4K-beeldkwaliteit in huis. De α7 Gen5 AI Processor onderscheidt nauwkeurig de voor- en achtergrond in elk beeld. Hij maximaliseert het dieptegevoel zodat het beeld nog echter lijkt. De processor geeft elke lichtnuance feilloos weer. OLED Motion Pro zorgt voor vloeiende, gedetailleerde beelden in actiescènes. Met ondersteuning voor G-Sync en FreeSync, en twee HDMI 2.1-aansluitingen is de B2 ook prima uitgerust voor de gamers in huis.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()