Menu
Terug

LG QNED Mini LED 4K en 8K: de nieuwste innovatie in LCD-tv’s

23 november 2021

LG verbaasde de televisiewereld eerder al met zijn OLED-technologie en lanceert nu een nieuwe innovatie: de QNED 4K- en 8K-tv’s. De QNED-toestellen gebruiken MiniLED, Quantum Dots en NanoCell voor verbluffende prestaties.

Sprankelende kleuren

In deze QNED-tv’s combineert LG de kracht van zijn NanoCell Plus-technologie met die van Quantum Dots. Het resultaat is een ruim kleurpalet, met rijke tinten en veel nuances. Een uitstekende combinatie die voor prachtige, natuurlijke beelden zorgt. En ook perfect geschikt is voor meeslepende HDR-beelden.

Knap contrast

Een 86-inch QNED-tv gebruikt 28.800 MiniLED’s, onderverdeeld in 2.400 dimmingzones. Daarmee kan een QNED-tv een bijzonder hoge helderheid leveren, maar ook een extreem goede zwartwaarde. Het resultaat is een fantastisch contrast dat het beeld heel veel diepte geeft. Dankzij het hoge aantal dimmingzones wordt elke licht- of schaduwnuance mooi getoond.

Betoverende beelden

Om al die prestaties in goede banen te leiden, zijn de QNED996PB-modellen uitgerust met LG’s Alpha 9 Gen 4 AI-processor. De QNED916PA kreeg de Alpha 7 Gen 4 AI. Deze krachtige processor gebruikt baanbrekende AI-technieken om het beeld volledig automatisch te optimaliseren. Wat je ook bekijkt, van animatie tot film, van sport tot games: je QNED-tv garandeert een spectaculaire beeldkwaliteit.

Groter is beter

Heb je je oog laten vallen op een LG QNED-tv met groot scherm? Dat is een goede keuze, want er is geen betere manier om volop in de actie te duiken. Het grote scherm vult immers een groter deel van je blikveld, zodat je het gevoel hebt er live bij te zijn. Wat denk je bijvoorbeeld van de 75QNED916PA met 75 inch? Of wil je op zo’n groot scherm meteen ook voor 8K kiezen? Het beeld is dan zo gedetailleerd dat het precies echt lijkt! De 8K QNED996PB is beschikbaar met een schermdiameter van 65, 75 of 86 inch.

Troeven

  • Topbeeld én -geluid: LG QNED-tv’s ondersteunen Dolby Vision en Dolby Atmos.
  • Mooi vanuit elke hoek: het IPS-scherm staat garant voor een zeer ruime kijkhoek.
  • Subliem gebruiksgemak: met LG WebOS en de Magic Remote is al je entertainment maar een klik ver.
  • Groots gameplezier: de ideale compagnon voor je nieuwe spelconsole dankzij de HDMI 2.1-aansluitingen.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()