Menu
Terug

Je beeld komt tot leven

12 juni 2018

De Nano Cell Display van de LG Super UHD-televisies zorgt voor een bijzonder rijk en levendig kleurpalet. Deze tv’s combineren een ruime kijkhoek met erg hoge helderheid, en zijn daarom ideaal om met heel het gezin of al je vrienden van het voetbal te genieten.

Baden in kleur

Kleuren beïnvloeden ons gemoed, van het opwindend geel en rood van een vuurzee tot het rustige groen van het bos, of het verfrissende blauw van de oceaan. Kleuren zijn de sleutel tot levensechte beelden. LG’s Super UHD-tv’s gebruiken nanodeeltjes om de weergave van kleuren te verbeteren. De Nano Cell Display levert een rijker, intenser en gedetailleerder kleurpalet, zodat de beelden zo echt lijken dat we het gevoel hebben er echt bij te zijn.

Breng de stadionsfeer in huis

Ook licht is een essentieel onderdeel van een goede beeldervaring. Dankzij de Ultra Luminance-technologie bieden Super UHD-televisies, zoals de SK7900PLA-reeks, levensechte en superheldere beelden. Licht en kleur, een ideale combinatie voor het voetbal, want in het stadion schijnt de zon (of de kunstverlichting) steeds op volle kracht en lopen de spelers in kleurrijke outfits over het groene grasveld. De IPS-beeldtechnologie garandeert bovendien een zeer ruime kijkhoek, zodat ook wie niet recht voor het scherm zit van dezelfde rijke kleuren en uitstekend contrast geniet.

Scherp en accuraat beeld

De Alpha7-processor van LG zorgt ervoor dat je met al je bronnen van een fantastische beeldkwaliteit geniet. Van je set-topbox voor digitale tv, tot je Blu-ray-speler of spelconsole, de Alpha7 verwijdert ruis, verbetert het contrast en de kleuren, en zet elk detail haarscherp op het Ultra HD 4K-scherm. Ook als je favoriete ploeg een snelle counter doet en de actie zich razendsnel over het speelveld verplaatst, zie je elk detail. De S7900 is klaar voor High Frame Rate-beelden (HFR), die tot honderd beelden per seconde tonen voor een nog scherper beeld. En kun je het voetbal in HDR binnenhalen, dan zal LG je helemaal verwennen. De tv ondersteunt Dolby Vision, HLG en HDR10. De slimme Alpha7-processor analyseert HDR10-beelden in real-time om zo elke nuance, licht of donker, zo goed mogelijk te tonen.

Ultiem gebruiksgemak

Met WebOS heeft LG al een erg aangenaam, handig en leuk smart-tv-platform in huis. Dankzij ingebouwde AI-functionaliteit kun je heel wat commando’s eenvoudig inspreken in de microfoon van de slimme afstandsbediening. Natural Language Processing is in staat om zelfs complexe opdrachten zoals “schakel de televisie aan op maandag om 20.00u” te begrijpen. De televisie functioneert nu ook als hub voor al je smarthometoestellen van LG. Zo krijg je toegang tot alle slimme apparaten die via Bluetooth of WiFi verbinding maken met je tv. Van je robotstofzuiger tot slimme lichten, van je speakers tot de airconditioning.

Ga echt groot

Wil je het voetbal echt zo groot mogelijk beleven, dan is de 75-inch SK8100 iets voor jou. Die biedt alle eigenschappen van de SK7900-reeks en levert naast een enorm beeld ook krachtiger geluid. Hij is bovendien uitgerust met Dolby Atmos, zodat je echt het gevoel hebt in het stadion te zitten.