Menu
Terug

LG Tone Free: alle vrijheid met hifigeluid

11 augustus 2020

Zonder hinderlijke kabels naar muziek luisteren tijdens het wandelen, sporten, pendelen of aan je bureau? De LG Tone Free-oortjes maken het mogelijk. Ze komen met een unieke lader die 99,90 procent van alle bacteriën doodt.

Alle vrijheid

Hou je wel van muziek, maar zitten de kabels en grote oorschelpen van een hoofdtelefoon je dwars? Kijk dan eens naar de nieuwe Tone Free-oortjes van LG. Dit zijn discrete, elegante oortjes die honderd procent draadloos werken. Ze zijn superklein, zodat je ze makkelijk kunt meenemen. Elke oortje communiceert via Bluetooth met je smartphone om je muziek of het geluid van een video die je bekijkt in hoge kwaliteit over te dragen.

Supergeluid

Het belangrijkste bij muziek? Dat ze meeslepend klinkt. Dankzij input van audiospecialist Meridian is dat bij de Tone Free-oortjes helemaal in orde. En omdat iedereen toch net iets anders goed vindt, ontwikkelde LG samen met Meridian vier speciale EQ Modes. Kies zelf het geluid dat jij het aangenaamst vindt: Natural (met een uitgebalanceerde klank), Immersive (ideaal voor films), Bass Boost (perfect voor pop en techno) en Treble Boost (voor jazz en klassieke muziek).

lg, tone, free

Bacteriedoder

Uniek bij FN6 Tone Free-oortjes is dat de meegeleverde case een UVnano-lichtbron bevat die bacteriën doodt. Terwijl je de oortjes oplaadt, worden ze dus verlost van 99,90 procent van de ziektekiemen. Ze komen bovendien met geldopjes van medische kwaliteit, vervaardigd uit non-toxisch en hypoallergeen materiaal.

Blijf in contact

Je concentreren op je favoriete playlist gaat heel vlot met de Tone Free FN4 en FN6. Lawaai van je omgeving wordt geweerd dankzij effectieve geluidsisolatie. Maar wat als je net wel wilt horen wat er rond je gebeurt? Daarvoor is er de Ambient Sound Mode. De ingebouwde microfoons laten selectief geluid door, zodat je alert blijft in het verkeer en ook als je een gesprekspartner wilt verstaan. Nog slimmer: diezelfde microfoons filteren bij een telefoongesprek storend omgevingsgeluid weg.

Troeven

  • Geen watervrees: kom je in een regenbui terecht? Deze oortjes ondervinden daar geen last van.
  • Comfortabel: de LGTone Free-oortjes passen perfect in je oren, voor urenlang draagcomfort.
  • Aangepaste klank: je kiest zelf welke geluidstuning je het liefst hebt.
  • Superlicht: ze zijn zo licht en klein dat je vergeet dat je ze draagt.
lg, tone, free
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()