Menu
Terug

LG XBOOM Go PL-speakers: supersound met megabassen

18 augustus 2020

Heeft je tuinfeest een muziekboost nodig? De nieuwe XBOOM Go PL-speakers van LG staan voor je klaar. Gewoon muziek op je smartphone selecteren, op play drukken en het is party-time!

Stijlvolle beats

De nieuwe XBOOM Go PL-reeks van LG omvat drie Bluetooth-speakers. Ga je voor small (PL2), medium (PL5) of large (PL7)? Het kleinste model is supercompact en is makkelijk mee te nemen; de PL5 pakt uit met Dual Action Bass en coole ingebouwde verlichting; en met de PL7 ontvang je een stevige dosis extra power zodat je een feestje snel op gang kunt trekken. Ze delen hetzelfde knappe design dat echt gemaakt is voor het buitenleven. Neem een XBOOM Go PL-speaker gerust mee op kamp of staycation in eigen land. De speakers zijn spatwaterdicht volgens de IPx5-norm.

Supergeluid

Wil je meeslepende beats, maar ook de vocals helder kunnen horen? Dan zit je bij de XBOOM Go PL-speakers helemaal goed. LG klopte aan bij audiospecialist Meridian om de Bluetooth-speakers een optimaal geluid te geven. Bij de PL5 en PL7 wordt het geluid nog verbeterd met Dual Action Bass, waardoor deze kleine speakers onverwacht heftig uit de hoek komen. De PL7 heeft meer speakers ingebouwd, voor een nog beter kamervullend geluid.

lg, xboom go, pl

Blijven doorgaan

Een Bluetooth-speaker die geweldig klinkt, maar waarvan de batterij meteen leeg is? Niet handig! Daarom hebben de XBOOM Go PL-speakers een ruime batterij. Hierdoor blijven ze heel lang muziek spelen: van 10 uur lang voor de kleine PL2 tot een spectaculaire 24 uur lang voor de PL7. Dat thuisfeestje kan dus eindeloos lang duren!

Leukste features

De XBOOM Go PL-speakers leveren een meeslepende sound. Wist je dat ze daarnaast ook propvol handige extra’s zitten? De PL7 kun je gebruiken om je smartphone op te laden. De twee grootste modellen komen bovendien met ingebouwde verlichting die reageert op de beats van de muziek. Je kunt ook meerdere PL5- en PL7-speakers (tot honderd) koppelen om een geluidsmuur te creëren! Praktisch is ook dat je meerdere smartphones kunt koppelen met elke speaker, zodat iedereen de playlist kan bepalen. Dankzij de ingebouwde microfoon bedien je de LG-speakers met je stem en gebruik je ze om handenvrij te bellen.

Troeven

  • De beste beats: bassen klinken heftig en met de vocals zing je meteen mee.
  • Eindeloos luisteren: dankzij ruime batterijen blijft de muziek spelen. En spelen ... en spelen …
  • Buitenleven: regendruppels deren de XBOOM Go PL-speakers niet.
  • Draadloos: streamen doe je via Bluetooth, zonder kabeltje.
lg, xboom go, pl
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()