Menu
Terug

LG’s nieuwe line-up van QNED-tv’s zorgt voor een explosie van kleur en licht

02 mei 2022

De LG QNED MiniLED-tv’s brengen een revolutionaire combinatie van de Quantum Dots-, NanoCell- en MiniLED-technologieën. Laat je overspoelen door de heldere en kleurrijke beelden met een intens contrast. Deze tv’s zijn de ideale keuze voor films, sportuitzendingen of games.

Pure, heldere kleuren dankzij LG QNED

LG QNED is de combinatie van LG’s unieke NanoCell-technologie met Quantum Dots. Deze exclusieve LG-technologie levert een rijk spectrum van kleuren, van saffierblauw, over junglegroen tot robijnrood. Wie een LG QNED-tv in huis haalt, hoeft zich ook geen zorgen te maken over de zitplaatsen. Dankzij de zeer ruime kijkhoek blijven alle kleuren perfect bewaard zelfs als je niet centraal voor de televisie zit. Elke zitplaats is dus een ideale zitplaats!

LG MiniLED

Bij Edge LED-achtergrondverlichting zitten de LED’s in de zijdes van het scherm. Daardoor kan het enkel gebruikmaken van een beperkt aantal grote dimmingzones. Een LG MiniLED-tv heeft ongeveer 30.000 MiniLED’s die rechtstreeks achter het scherm zitten en verdeeld zijn over bijna 2.500 zones (gebaseerd op de 86-inch QN99). Daarmee heeft de α7 Gen5 AI-processor heel nauwkeurige controle over de achtergrondverlichting. In de donkere delen van het beeld kan hij de LED’s dimmen zonder heldere delen van het beeld donkerder te maken. Zo heeft een LG MiniLED-tv een zeer hoge helderheid, diepere zwartwaarden en een ultrahoge contrastverhouding.

LG QNED81: dé essentie van een QNED-tv

Wil je de woonkamer uitrusten met een stijlvolle, nieuwe tv die voor het hele gezin wat te bieden heeft? De LG QNED81-serie is beschikbaar in schermformaten van 50 inch tot een ultragrote 86 inch. De Edge LED-achtergrondverlichting met Local Dimming-feature zorgt voor een hoge helderheid, ideaal voor woonruimtes met veel daglicht. Zo geniet je volop van HDR-beelden. Het nieuwe WebOS 22 biedt je een gepersonaliseerd Home Scherm en aanbevelingen, voor elk familielid apart. Schakelen naar een ander gebruikersprofiel doe je met de afstandsbediening van de tv of met je smartphone.

LG QNED 86 MiniLED: kleur en licht, een krachtige combinatie

Staat er naast je televisie een PlayStation 5 of Xbox Series X, of misschien wel beide gameconsoles? De LG QNED86 MiniLED is uitgerust met HDMI 2.1-aansluitingen die ALLM, VRR en 4K120 bieden. Zo blijft het beeld altijd haarscherp en vloeiend, zelfs in de meest hectische actiegames of flitsende racegames. De MiniLED-achtergrondverlichting verbetert het contrast en maakt details beter zichtbaar, ideaal voor intense en lange gamesessies. Dankzij ondersteuning voor Dolby Vision IQ en HDR10 Pro speel je in de beste HDR-formaten en zien je games er nog echter uit. Dolby Atmos-geluid dompelt je onder in de spelwerelden.

LG QNED91 MiniLED: all-in-one kijkervaring

Op zoek naar de ideale keuze om van de mooiste bioscoopfilms te genieten in je woonkamer? De LG QNED91-serie heeft alles wat je nodig hebt. Precision Dimming Pro brengt elke nuance van de film prachtig in beeld. Het zorgt voor diep contrast waardoor beelden een tastbare diepte hebben. De rijke, heldere kleuren brengen de film tot leven, precies zoals de regisseur het voor ogen had. Het beeld is zo helder dat je ook overdag perfect van een film kunt genieten. Een krachtig 40-watt 2.2-geluidssysteem zet je midden in de actie. Dankzij Always Ready reageert deze LG-tv ook op jouw stem, zelfs als hij in stand-by modus staat. Of gebruik het prachtige scherm om kunstwerken of foto’s te tonen.

LG QNED99 MiniLED 8K: het summum van QNED

Het 8K-scherm van de LG QNED99 levert vier keer meer detail dan een 4K-scherm. De krachtige α9 Gen5 AI Processor 8K gebruikt deep-learning om elk beeld te herstellen en te transformeren tot een verbluffend 8K-beeld. Geniet van documentaires, film of sport alsof je uit een raam kijkt, het grote beeld zag er nog nooit zo echt uit. Precision Dimming Pro+, LG’s meest geavanceerde dimmingtechnologie met duizenden individuele zones, levert een ongeëvenaard contrast en helderheid. De processor optimaliseert elk HDR-beeld met Dynamic Tonemapping Pro voor sublieme licht- en schaduwdetails. En het krachtige (60 watt) 4.2-geluidssysteem met Dolby Atmos is een perfecte aanvulling op de indrukwekkende beelden die je te zien krijgt.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()