Menu
Terug

Marshall Monitor II A.N.C.: de hipste noise-cancelling hoofdtelefoon

31 maart 2020

De gloednieuwe Marshall Monitor II A.N.C. is dé hoofdtelefoon die topgeluid levert en dankzij noise-cancelling al het storende omgevingsgeluid wegfiltert. Bovendien ziet hij er met zijn retrodesign nog eens fantastisch uit ook!

Legendarische naam

Wie kent Marshall niet? Als je ooit een muziekfestival of concertzaal bezocht, is de kans groot dat je ergens achter de artiest(en) een muur van machtige Marshall-versterkers zag staan. Onder de indruk? Goed nieuws: de Marshall-hoofdtelefoons bouwen verder op het geluid en de uitstraling van die megaspeakers. Het mooie retrodesign, de topbouwkwaliteit en een geweldige geluidskwaliteit horen er uiteraard ook bij. En bij de nieuwe Monitor II A.N.C. komt daar zelfs noise-cancelling bij. Je muziek of het geluid van die Netflix-film hoor je dus zonder storend lawaai om je heen. Ideaal voor thuiswerkers of als je gewoon even wilt chillen zonder naar het gebabbel van je huisgenoten te moeten aanhoren. Ga je de deur uit? De goede autonomie zorgt dat je heel de tijd kunt blijven genieten van je muziek.

Ruisonderdrukkig ingebouwd

De noise-cancelling - of ruisonderdrukkingstechnologie - in de Monitor II A.N.C. is zeer effectief. Dit is een noise-cancelling hoofdtelefoon van topkwaliteit, met spitstechnologie die erg goed is in het wegfilteren van storend lawaai. Zet deze Marshall-hoofdtelefoon op je hoofd en de wereld wordt meteen een heel stuk stiller. Je muziek hoor je dus perfect zoals die hoort te klinken. Je hoeft daardoor niet langer het volume op te schroeven om je omgeving te overstemmen. En omdat het lawaai je niet langer bereikt, word je ook minder snel vermoeid. Ja, noise-cancelling biedt heel veel voordelen!

Marshall Monitor II A.N.C.

Echte rockerster

De Monitor II A.N.C. heeft heel veel karakter. Het design is geïnspireerd op de iconische Marshall-versterkers, maar is ook ontworpen om heel comfortabel rond de oren te zitten. Deze hoofdtelefoon is heel dun gehouden, zodat je niet rondloopt met een gigantisch ding op je hoofd. Mooi en discreet! De oorkussens zitten wel lekker knus rond je oren en de hoofdband rust zacht op je hoofd. De afwerking in zwart leder? Prachtig! En als je gedaan hebt met luisteren, kun je de Monitor II A.N.C. ongelooflijk compact opvouwen. Hij wordt net een klein bolletje dat je eenvoudig in de meegeleverde draagzak stopt of in je rugzak opbergt.

Slimme bediening

Op deze Marshall-hoofdtelefoon zal je geen touchpad vinden die slecht werkt met handschoenen of als het echt koud is. Hij staat daarentegen ook niet vol met knopjes. Marshall heeft het heel slim aangepakt: er is één gouden knop (in gitaarversterkerstijl) op de oorschelp waarmee je het volume en je muziek bedient. Daarnaast zijn er twee - bijna onzichtbare - toetsen verwerkt op de scharnieren. De knop aan de rechterzijde, ook wel de M-knop genoemd, kun je zelf een bepaalde functie toeschrijven via de app. Kies bijvoorbeeld tussen drie equalizerinstellingen, zodat een gekozen track klinkt zoals jij dat wilt, of stel in dat je met één druk op deze knop iets kunt vragen aan Google Assistant. Met de knop aan de linkerzijde kun je de noise-cancelling aan- of uitzetten. Nu rest er je nog één ding: genieten van de muziek!

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()