Menu
Terug

Met de Lenco MC-250 krijg je DAB+, cd en streaming in één minitoestel

29 december 2020

De Lenco MC-250 is een muzikaal wonder. Dit minisysteem met twee aparte speakers bevat een cd-speler, en FM/DAB+-radio, en laat je muziekbestanden afspelen via USB en Bluetooth. Internetradio? Dat kan hij ook!

Lichte body uit metaal

Je zou van een compact toestel als de Lenco MC-250 niet verwachten dat het zoveel mogelijkheden aan boord heeft. Dit minimuzieksysteem met een vermogen van 2 x 12 watt laat je op alle mogelijke manieren naar je favoriete muziek luisteren via de meegeleverde luidsprekers die netjes op een boekenplank of meubel passen. Ze zijn afgewerkt in hout, wat samen met het grote 2,8-inch kleurenscherm voor de nodige klasse zorgt. Dankzij dit scherm en de meegeleverde afstandsbediening is het toestel bovendien heel makkelijk te bedienen. Echt wat je nodig hebt om je keuken of woonkamer van muziek te voorzien!

lenco, mc-250

Toekomstgericht

De MC-250 draagt het Europese Smart Radio-label. Je mag dus gerust zijn: dit toestel is helemaal klaar voor de toekomst als het gaat om luisteren naar digitale radio-uitzendingen. Het toestel bevat een FM-tuner en speelt DAB+-zenders af, zodat je ook na het afsluiten van de analoge uitzendingen ergens in de toekomst nog van je favoriete radioprogramma’s kunt blijven genieten.

lenco, mc-250

Duizenden zenders

Je hebt zelfs nog een derde optie: internetradio. Verbind de MC-250 met je WiFi-netwerk en je hebt de keuze uit duizenden radiostations van over de hele wereld. Jazz uit New Orleans of death metal uit Oslo, je kunt het allemaal beluisteren met de MC-250.

Draai je schijfjes maar

Wil je liever genieten van je eigen muziek? Dan moet je enkel nog beslissen hoe je dat gaat doen. Via de cd-speler die makkelijk toegankelijk is via een klep bovenaan de MC-250 zet je snel een cd op. Of steek een USB-stick met muziekbestanden in de poort vooraan. MP3’s, AAC’s en WAV-bestanden speelt de MC-250 probleemloos af. Of verkies je Spotify, Apple Music of een andere streamingdienst? Koppel je smartphone of tablet via Bluetooth en laat de audio van elke muziekdienst door de speakers knallen! De buren klagen dat het te laat is voor een album van Rammstein? Plug maar snel een hoofdtelefoon in, want ook dat kan!

Troeven

  • Compact: zowel het toestel als de twee luidsprekers zijn heel compact.
  • Stereo: de twee aparte luidsprekers leveren een uitstekend geluid.
  • Radioveelvraat: je kunt luisteren naar duizenden internetradiostations.
  • Equalizer: pas de klank naar jouw smaak aan via de ingebouwde equalizer.
lenco, mc-250
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()