Menu
Terug

Met de Philips 65OLED903/12 haal je een bekroonde thuisbioscoop in huis

Product in de kijker
Leestijd minuten
06 november 2018

Geniet voluit van je favoriete films en series. Deze OLED-tv van Philips levert niet alleen een sublieme beeldkwaliteit, maar ook fantastisch geluid dankzij een samenwerking met Bowers & Wilkins. Geen wonder dat hij een prijsbeest is.

OLED en net wat meer

Een OLED-televisie, dat is genieten van perfect zwart, adembenemend contrast en rijke, natuurlijke kleuren. Het scherm heeft een bijzonder ruime kijkhoek, zodat ook wie niet perfect centraal voor het beeld zit van dezelfde beeldkwaliteit geniet. En omdat OLED-pixels razendsnel kunnen schakelen, zie je zelfs in de snelste actiescènes alle details. Maar kunnen we de lat nog iets hoger leggen? OLED+, dat is het nieuwe label van Philips voor OLED-televisies die iets meer bieden. De unieke OLED-beeldkwaliteit, Philips’ bejubelde P5-beeldprocessor, een uitzonderlijke geluidskwaliteit, de sfeer van Ambilight, en dat alles in een prachtig design.

Maar kunnen we de lat nog iets hoger leggen? OLED+, dat is het nieuwe label van Philips voor OLED-televisies die iets meer bieden. De unieke OLED-beeldkwaliteit, Philips’ bejubelde P5-beeldprocessor, een uitzonderlijke geluidskwaliteit, de sfeer van Ambilight, en dat alles in een prachtig design.

P5 Perfect Picture Engine

Om al je beeldbronnen, van YouTube en Netflix tot DVD en Ultra HD Blu-ray, zo goed mogelijk op het scherm te tonen, is flink wat slimme rekenkracht nodig. De P5-processor is een stukje spitstechnologie van Philips dat elk beeld analyseert en een aangepaste bewerking geeft, en dat tot zestig keer per seconde. Zo verwijdert hij ruis, verfijnt het detail, zorgt voor levendige en natuurlijke kleuren, en optimaliseert het contrast. Deze P5-beeldprocessor van de tweede generatie geeft met het revolutionaire Perfect Natural Reality-algoritme al je bestaande content bovendien een HDR-look die de beelden nog echter en meeslepender maakt.

Topgeluid en kleurdiepte

Een superslanke televisie uitrusten met zinderende klank? Het lijkt een onmogelijk taak, maar niets is minder waar. Philips ging een samenwerking aan met Bowers & Wilkins, de audiofabrikant met wereldfaam en meer dan vijftig jaar ervaring als leverancier van studiomonitors aan de bekendste opnamestudio’s ter wereld (zoals The Abbey Road Studio in Londen).

Het resultaat is een fenomenaal geluid dat de adembenemende beelden perfect aanvult. Kristalheldere dialogen en strakke, krachtige bassen brengen een echte filmbeleving naar je woonkamer. Ambilight, een exclusieve Philips-eigenschap, geeft extra diepte aan je film- en gamebeleving. De kleine LED’s aan de achterzijde van het scherm projecteren in real-time de kleuren van het beeld op de achterliggende muur. Ambilight vult zo de kamer met het licht en de sfeer van wat je bekijkt. Het beeld lijkt groter en je zit er midden in. Ambilight kun je uitgebreid aanpassen aan je eigen voorkeuren. Je kunt het bovendien ook gebruiken als sfeerlicht als de tv uitstaat of laten meegaan met de muziek als je een feestje organiseert

Internationaal erkend

Wie zijn zinnen heeft gezet op de beste tv als thuisbioscoop zal de combinatie van de OLED-beeldkwaliteit, de uitmuntende prestaties van de P5-processor en het unieke Bowers & Wilkins-geluid ongetwijfeld weten smaken. Ook de juryleden van de EISA, zeg maar de internationale vakpers, waren onder de indruk, en gaven de 65OLED903/12 de bekroning ‘Best Home Theatre TV 2018-2019.’

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()