Menu
Terug

Mis jij de festivals ook zo hard? Doe dan zeker mee aan de JBL & Red Bull-wedstrijd!

07 juli 2020

Mis je ook die fantastische zomerfestivals? Niet getreurd, want MediaMarkt organiseert een megawedstrijd samen met JBL en Red Bull om dat festivalgevoel naar je tuin te brengen. Doe mee en win!

Maak kans op een zomer vol JBL

De zomer is hier! Om je maximaal te laten genieten van het zomerse weer organiseert MediaMarkt met JBL en Red Bull heel de zomervakantie lang een geweldige wedstrijd. Elke week maak je kans op een spectaculair JBL-product, zoals een exclusieve Flip 5 Tomorrowland Bluetooth-speaker of de Club 700-hoofdtelefoon. Elke week zijn er vier tot zes toestellen te winnen. Aan de JBL x Red Bull-wedstrijd meedoen is heel eenvoudig: surf naar deze pagina en beantwoord de vragen!

jbl, red bull, mediamarkt, wedstrijd

Summer Party te winnen

Met je aankoop van een JBL-toestel maak je kans op een van drie geweldige JBL x Red Bull Summer Parties. Doe mee en misschien heb je binnenkort een superleuk feestje in je tuin. Neen, jij moet niets regelen. Wij brengen de barbecue, fingerfood, drank en een DJ mee. Heb je er al zin in?

jbl, red bull, mediamarkt, wedstrijd

Feestje iemand?

Maar dat is niet alles! Koop je in deze zomer een deelnemend JBL-product, dan krijg je meteen vijftig procent korting op een vierpack Red Bull. Een feestje organiseren? Easy! Met een JBL-speaker krijg je gegarandeerd iedereen meteen de dansvloer op. Wist je trouwens dat je meerdere Bluetooth-speakers van JBL kunt verbinden om een machtige geluidsmuur te bouwen?

Winnen met JBL

Meedoen kan met de aankoop van eender welk JBL-product. Deze zomer staan volgende helden in de kijker. De Flip 5 Tomorrowland bijvoorbeeld, een coole speciale uitvoering van de machtige Flip 5 Bluetooth-speaker. Het is echt een festivalspeaker: gemaakt om beats luid en meeslepend af te spelen. En van regen (of zelfs het zwembad) heeft hij geen schrik. Hou je van monsterlijke bassen die je overal kunt beluisteren? Dan is de Boombox 2 helemaal iets voor jou. Deze draagbare superspeaker streamt via Bluetooth van je smartphone en heeft een grote batterij die het feest 24 uur lang laat doorgaan. Wil je chillen in een strandstoel? Dan is de Tune 220 TWS je perfecte gezel. Deze totaal draadloze in-ear oortjes, beschikbaar in vier hippe kleuren, laten je in alle rust genieten van jouw favoriete tracks. Dankzij JBL Pure Bass ben je helemaal in de ban van je playlist. Het live gevoel primeert ook met de CLUB 700 BT. Met zijn comfortabele oorkussens en stevige DJ-styling brengt deze draadloze hoofdtelefoon geweldig JBL-geluid naar je oren. Meer bassen nodig? Druk gewoon op de knop aan het rechteroor en je ontvangt een bass-boost van jewelste!

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()