Menu
Terug

Op cadeautjesjacht voor een tiener? Wij geven je onze favoriete items mee

05 december 2018

Tieners zijn zowel de moeilijkste als de makkelijkste klanten voor de Sint of Kerstman. Aan de ene kant zijn ze nu oud genoeg om een hele reeks nieuwe apparaten op het wenslijstje te zetten. Denk beginnende baard- en epileerperikelen. Aan de andere kant geven onze tieners vaak een heel nieuwe dimensie aan het woord ‘kieskeurig’. Met deze tips zit je altijd goed!

Draadloos in de oren

Met stip het meest gewilde tienerhebbeding dit eindejaar: een goede, draadloze hoofdtelefoon. Het leuke aan zo’n toestel is dat iedereen wint. De ontvanger krijgt een superdraagbare manier om muziek in zijn of haar oren te blazen. En de gever hoeft zich geen zorgen meer te maken over baslijnen die het hele huis doen daveren. Kies voor een set in een opvallende kleur (die vind je makkelijk terug) en met een behoorlijke batterijduur. Tip: combineer dit met een geschenkkaart op Spotify of een soortgelijke muziekdienst.

Gekruld door het leven

Je hoort wel eens dat de nieuwe generatie jongvolwassenen tot de ‘sharing generation’ hoort. Jammer genoeg betekent ‘sharen’ vaak gewoon dat ze de spullen van hun ouders inpikken. Zoals de krultang van mama. De beste oplossing: een nieuwe en innovatie stylingtool waarmee je de wildste bos haren temt - en die er nog eens goed uitziet ook. De Keratin Protect CI38V6 van Remington laat de temperatuur erg fijn regelen, zodat je elk haartype snel en sterk in de juiste vorm krijgt.

Twee vragen, één console

Twee eenvoudige vragen: “Heb je een tiener (m/v) in huis?”. Als het antwoord ‘ja’ is: “Heb je een spelconsole in huis?”. Als het antwoord ‘neen’ luidt, moet je niet verder zoeken. De PlayStation PS4 Slim 500 GB is zowat de succesvolste gamesconsole op de planeet, en daar zijn gegronde redenen voor. Indrukwekkende prestaties en een nog indrukwekkender aanbod PS4-games maken dit een complete must in elke Belgische woonkamer. Voor het messcherpe prijskaartje moet je het ook niet laten. En ja… je kunt er ook Fortnite op spelen!

Alles-in-alles laptop

“Ik wil een laptop… of neen, een tablet!” - “Wacht, misschien een ultraportable?” Voor iedereen die zich in deze uitspraken herkent, hebben we de oplossing. Lenovo heeft namelijk een converteerbare, compacte laptop die je op enkele seconden omtovert in een tablet. Krachtig, draagbaar en dankzij de Atom-processor ook nog eens gezegend met een ultralange batterijduur. Het ideale toestel voor studenten en multimedialiefhebbers. En hij ziet er nog goed uit ook!

Klik, print en deel

Met een compacte digitale camera breek je bij een tiener nog maar weinig potten. Maar een instant-camera, dat is een ander verhaal. Een foto nemen en nog geen minuut later de afgedrukte foto rondgeven aan vrienden en vriendinnen? Dat is een coole feature waar niemand aan kan weerstaan. En als die instant-camera dan ook nog eens erg leuk en kleurrijk verpakt wordt, zoals de Fujifilm instax Mini 9 (verkrijgbaar in vijf kleuren), dan is het helemaal bingo. Combineer dit cadeautje best met wat extra filmkaartjes. Gegarandeerd dat die er snel door gaan.

Je nagels terug nagelnieuw

Mooie vinger- en voetnagels zijn voor onze tieners vandaag even belangrijk als pakweg een verzorgde baard of perfect geknipte wenkbrauwen. Maar iedereen die zich over de scherpste kantjes van ons lichaam gebogen heeft, weet dat je met een schaartje en vijl niet alles kunt doen. En dan is een veelzijdig toestel als de Calor MP7200 een zegen. Met zes opzetstukken, van boor tot frees over viltkegel, ga je jouw nagels, nagelriemen en eelt pijnloos en efficiënt te lijf.

Overal muziek

Muziek is belangrijk voor een tiener. Daarmee vertellen we je niks nieuws. Dat een significant deel tieners en twintigers door het leven gaat met een hoofdtelefoon, is maar een teken aan de wand. Want muziek is pas echt fijn als je die kunt delen. En dan is er niks beter dan een goede, draagbare Bluetooth-luidspreker. De Wonderboom is misschien wel een van de veelzijdigste en meest robuuste draadloze speakers op de markt - hij werkt zelfs in het zwembad. En de verschillende kleurtjes zijn gewoon onweerstaanbaar.

Slimme keuze

Smartphones en tieners, het is niet altijd een makkelijke combinatie. Dat dure toestel ziet er na enkele maanden vaak uit alsof het onder een vrachtwagen heeft gelegen. En dan is een budgetvriendelijke, maar hypermoderne smartphone als de Galaxy J6 van Samsung een ideaal cadeau. Met een ruim scherm, snelle processor en verrassend goede camera dek je alle basisbehoeften van een jonge gebruiker af. En als hij toch onzacht tegen de grond gaat, dan bezorgt het prijskaartje je geen hartaanval.