Menu
Terug

Panasonic GZ950E: Hollywood-magie in je woonkamer

25 augustus 2020

Droom je ervan om je favoriete films te beleven zoals de filmmaker het echt voor ogen had? De puurste Hollywood-ervaring, alsof je de film in de studio zelf bekijkt? Met deze OLED-tv’s van Panasonic haal je die droom in huis.

Adembenemend beeld

OLED-tv’s zitten op technologisch vlak een stapje verder dan LCD-tv’s. Die laatste maken licht met behulp van achtergrondverlichting. Op een OLED-tv maakt elke pixel zelf licht en kan naar wens aan- of uitgeschakeld worden. Zo geniet je op een OLED-tv van perfect zwart en het diepste contrast, belangrijke vereisten voor levens-echte tv-beelden. De Panasonic HCX Pro Intelligent-beeldprocessor vormt het hart van deze OLED-tv’s. De slimme beeldverwerking is gebaseerd op tientallen jaren Hollywood-knowhow en het advies van befaamde coloristen. De processor optimaliseert voortdurend de kleur, het contrast en de helderheid. Zo garandeert hij dat elk beeld de intentie van de filmmaker reflecteert.

panasonic, gz950e

Professionele beeldkwaliteit

High Dynamic Range (HDR) maakt nog realistischere beelden mogelijk. Met meer schaduwdetail, intensere lichtaccenten en felle kleuren. HDR-inhoud vind je op Netflix of YouTube, Ultra HD Blu-ray, of de meest recente games voor gameconsoles. De GZ950-serie, beschikbaar in 55 en 65 inch, ondersteunt alle HDR-standaarden: HDR10, HDR10+, Dolby Vision en HLG. Zo moet je nooit meer twijfelen, je hebt altijd het beste beeld.

panasonic, gz950e

Duik in het geluid

De soundtrack van de film of het gejuich van fans - als die weer toegelaten worden in de stadions - tijdens een voetbalwedstrijd, het is een integraal deel van je meeslepende tv-beleving. De Panasonic GZ950-serie is uitgerust met een krachtig geluidssysteem (50 watt). Dankzij Dolby Atmos zit je midden in het filmgeluid, zodat je nog intenser geniet. Wil je de tv gebruiken om muziek op je smartphone te beluisteren? Ook dat kan dankzij Bluetooth Audio Link.

Elegant design

Naast al hun beeld- en geluidstroeven zijn deze Panasonic-tv’s ook een mooi staaltje van design dat puur vakmanschap uitstraalt. Strakke lijnen, een feilloze afwerking en een stijlvol zwarte uitstraling die in elk woonkamerinterieur een plaatsje vindt. De robuuste voetplaat geeft de tv een solide steun, maar hij ziet er ook fantastisch uit als je hem aan de muur monteert.

Troeven

  • Absolute Black-filter: zelfs bij omgevingslicht krijg je perfecte kleuren en diep contrast te zien.
  • Netflix Recommended: aanbevolen door de grootste videostreamingdienst voor perfecte beelden.
  • THX-gecertificeerd: het prestigieuze certificaat garandeert een uitmuntende beeldkwaliteit.
  • Twin tv-tuner, dubbel CI+-slot: kijk digitale tv zonder een aparte settopbox.
panasonic, gz950e
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()