Menu
Terug

Hollywood in je woonkamer

24 mei 2018

Panasonic combineert zijn jarenlange ervaring in de filmwereld met de bijdrages van gerenommeerde Hollywood-studioprofessionals en de sensationele beeldkwaliteit van het OLED Master Panel om je de ultieme tv-ervaring te brengen.

De visie van de filmmaker

Film maken is een kunst. De juiste combinatie van kleuren, het spel van licht en schaduw, subtiele details in het donker, of juist in het licht. Het is belangrijk dat je die ziet zoals de filmmaker het voor ogen had op de filmset. Panasonic is al jaren kind aan huis in Hollywood. De kennis die het daar opgedaan heeft, zit nu verwerkt in de HCX-processor. Zelfs bedrijven als Deluxe en Technicolor hebben bijgedragen aan de werking van de processor. Allemaal met een doel voor ogen: de kijker de allerbeste filmervaring geven.

Het OLED-paneel van de Panasonic FZ800-reeks bevat acht miljoen pixels, die elk individueel aangestuurd worden en zelf licht geven. Als de tv een pixel niet aanstuurt, dan is die helemaal zwart. Maar tegelijkertijd kunnen andere pixels, zelfs vlak ernaast, perfect wit weergeven. Zo kan het OLED-paneel een ultiem, bijna oneindig contrast realiseren. Het creëert een indrukwekkende ervaring, beelden met een realistische diepte en intense kleuren. Zo zie je het clair-obscur dat de regisseur voor ogen had in al zijn glorie.

Multi HDR-ondersteuning

High Dynamic Range (HDR) is een nieuwe beeldstandaard die de meest realistische beelden ooit mogelijk maakt. Spetterende gensters gecombineerd met diepe zwarte achtergronden, rijk schaduwdetails en de meeste intense kleuren. De FZ800-reeks ondersteunt verschillende standaarden voor HDR-weergave: HDR10, HLG en het nieuwe HDR10+.

Om je HDR-ervaring nog beter te maken, heeft Panasonic ook een aantal speciale functies ingebouwd, zoals de Dynamic Scene Optimizer. Die analyseert elk beeld en verbetert de weergave al naargelang de inhoud van het beeld. De Auto Brightness Enhancer past de weergave aan op basis van het omgevingslicht in de woonkamer, zodat je altijd van het beste beeld geniet.

Sport en spel

Met al zijn filmkwaliteiten zou je bijna vergeten dat deze televisie ook uitermate geschikt is voor sportplezier en gaming. De Sport-modus zorgt voor superscherpe beelden en combineert dat met een surroundeffect voor het geluid. En zo zit je plotseling midden in het stadion. Niet onbelangrijk nu het WK voetbal voor de deur staat.

Ben je een gamer? Ook daarvoor is er een specifieke beeldmodus. Die brengt de reactietijd van het scherm naar een minimum terug, zodat je geen enkel schot mist of nergens uit de bocht gaat. Laat je helemaal gaan en geniet van je favoriete games op groot scherm, in Ulta HD en HDR.

Gecertificeerd perfect

De Panasonic FZ800-reeks brengt de bioscoop naar je woonkamer en het heeft de certificaten om dat te bewijzen. Het Ultra HD Premium-certificaat van de UHD Alliance garandeert de beste HDR-ervaring op de markt. Het THX 4K Display-certificaat garandeert de allerbeste beeldkwaliteit getest in de THX-laboratoria.