Menu
Terug

Philips 55OLED934: een tv die je onderdompelt in beeld en geluid

04 oktober 2019

Op zoek naar een tv die topprestaties levert, niet alleen voor beeld, maar ook voor geluid? De Philips 55OLED934 combineert OLED-beeldkwaliteit met de uitmuntende beeldverwerking van Philips’ eigen P5-processor en een exclusief luidsprekerdesign van B&W.

Tastbaar contrast

Adembenemend beeld begint bij een sterk en diep contrast. En op dat vlak kent de OLED-beeldtechnologie van Philips geen gelijke. Elke pixel kan afzonderlijk oplichten en dimmen, en wanneer de tv uitstaat, is het beeld perfect zwart. Daarom heeft een OLED-scherm een quasi oneindig contrast, wat zorgt voor realistische beelden met tastbare diepte. Het perfecte zwart geeft bovendien de rijke kleurenpracht van het OLED-scherm nog een extra zetje. Daarnaast biedt OLED een zeer ruime kijkhoek zodat iedereen, ongeacht zijn zitplaats, geniet van dezelfde knappe beelden.

philips, tv, oled

Perfectie in elk detail

Of je nu live tv-bekijkt, een Ultra HD Blu-ray-film afspeelt, een Netflix-serie streamt of FIFA 20 speelt op je console, de nieuwe P5-beeldprocessor van de derde generatie levert de best mogelijke beeldkwaliteit. Hij analyseert elk beeld in real-time en verwijdert ruis, verfijnt en accentueert het detail, creëert een dieper contrast en rijkere kleuren, en zorgt voor vloeiende beelden. De 55OLED934 ondersteunt HDR10, HLG en beide premium HDR-formaten HDR10+ en Dolby Vision. Zo kun je op beide oren slapen, want deze tv is klaar voor elk toekomstig beeldmateriaal.

philips, oled, tv

Audiofiel geluid

Bij al die prachtige beelden hoort natuurlijk ook indrukwekkend geluid. Philips werkte voor de OLED+-serie samen met het bekende audiomerk Bowers & Wilkins, dat een exclusief luidspreker-
design met krachtige prestaties, ruime dynamiek en verbluffend detail creëerde. Het audiosysteem ondersteunt Dolby Atmos, het surroundformaat waarbij geluid ook van boven je lijkt te komen.

Uniek design

De Philips 55OLED934 kreeg een uniek design mee, dat de combinatie van beeld en geluid weerspiegelt. De B&W-soundbar is vervaardigd met premiummaterialen en afgewerkt met Kvadrat-luidsprekerstof. De soundbar is met een slanke nek verbonden met het scherm. Het design is geschikt voor installatie op een meubel of aan de muur, en past perfect in elke moderne woonkamer. De 55OLED934 kreeg daarom ook de IF Design Award 2019.

Slimme functies

Met behulp van Chromecast bekijk je je eigen foto’s en films op je tv, of stuur je met een gebaar een YouTube- of Netflix-filmpje naar de tv. Dankzij de Google Assistant spreek je zoekopdrachten in, kun je vragen hoe het weer is en start je apps op met een stemcommando.

philips, tv, oled

Android TV

De 55OLED934 is uitgerust met de meest recente versie van Android TV. Content uit apps en live tv-zenders worden overzichtelijk aangeboden op het Home-scherm. Bepaal zelf welke er verschijnen en in welke volgorde. Zo heb je snel toegang tot je favoriete diensten.

philips, tv, oled

Philips Ambilight

De driezijdige Ambilight-feature creëert een zachte lichtgloed rondom het scherm van de 55OLED934 en zet het design van de tv nog extra in de verf. Het licht is in sync met het beeld of reageert op het geluid. Zo baadt heel de woonkamer in de sfeer van wat je bekijkt.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()