Menu
Terug

Philips 55PUS7334: de geknipte tv voor iedereen

03 oktober 2019

Jij kijkt graag soaps op tv, zij kijkt graag films, en de kinderen bladeren eindeloos in YouTube en spelen graag games. Hoe combineer je al die wensen, liefst nog in een mooi design en met een scherpe prijs? Het is een lastig probleem, maar de Philips 55PUS7334 zal de hele familie bekoren.

Altijd perfect beeld

Bovenaan op je lijst met vereisten staat natuurlijk topbeeldkwaliteit. Daarvoor rustte Philips deze Ultra HD 4K-tv uit met zijn P5-beeldverwerkingschip. De krachtige processor analyseert en optimaliseert elk beeld real-time, ongeacht de bron. Hij verwijdert ruis, blokvorming en kleurbanden, en maakt het fijnste detail zichtbaar zodat het beeld er altijd op zijn best uitziet. Hij versterkt contrast, verbetert de kleurweergave met behoud van natuurlijk huidskleuren en zorgt voor vloeiende beelden, zelfs in de snelste actiefilms en meest intense games.

philips 55pus7334

Mooi in de woonkamer

De tv staat centraal in de woonkamer en dus zoek je een model met een premiumuitstraling. Dan zal je deze Philips 55PUS7334, afgewerkt met hoogwaardige materialen, zeker appreciëren. Het scherm kreeg een smal, zilverkleurig kader, met strakke lijnen en zacht afgeronde hoeken. De T-vormige aluminiumvoetbalk is afgewerkt in dezelfde kleur en onderlijnt de elegantie van het ontwerp.

philips 55pus7334

Klaar voor de toekomst

De mooiste beelden maken gebruik van High Dynamic Range (HDR). Deze nieuwe beeldstandaard zorgt voor helderdere accenten, duidelijk schaduwdetail, dieper contrast en rijkere kleuren. HDR-content is beschikbaar via streamingdiensten zoals Netflix, Ultra HD Blu-ray-schijfjes en gameconsoles. Maar HDR maakt gebruik van verschillende standaarden. En dus wil je een tv met de breedst mogelijke ondersteuning. De Philips 55PUS7334 ondersteunt niet alleen HDR10 en HLG, maar ook de premiumformaten Dolby Vision en HDR10+. Je kunt op beide oren slapen, deze tv is helemaal klaar voor de toekomst. Ook voor geluid is de 55PUS7334 prima uitgerust. Hij ondersteunt immers Dolby Atmos, het moderne audioformaat waarbij klank niet alleen rondom je klinkt, maar zelfs boven je.

Sfeer in huis

De exclusieve Ambilight-technologie van Philips dompelt de woonkamer onder in de sfeer van wat je bekijkt. Kleine LED’s zijn langs drie zijden achteraan het scherm ingebouwd. Ze reageren op het getoonde beeld en schijnen een warme gloed op de wand achter de tv. De kleuren zijn gesynchroniseerd met het beeld zodat het beeld nog groter lijkt en de sfeer van de film of sportwedstrijd de kamer vult. Maar Ambilight kan nog veel meer. Staat de tv uit, dan creëert het een kleurrijke sfeer in de kamer. Of geef je thuis een feestje, zorg dan voor extra lichteffecten door Ambilight de muziek te laten volgen.

Android TV

Geen tv is volledig zonder een smart-gedeelte. De Philips 55PUS7334 is uitgerust met de laatste versie van Android TV (9 Pie). Zo heb je toegang tot Netflix en YouTube, en nog heel wat andere video- en muziekstreamingdiensten. In de Play Store vind je heel wat nuttige apps en games. Dankzij ondersteuning voor Chromecast speel je moeiteloos zaken van je smartphone af op je tv. Android TV is bovendien uitgerust met de Google Assistant, voor de handigste stembediening.

philips 55pus7334
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()