Menu
Terug

Samsung Q85R-serie: levensecht in beeld

12 december 2019

Ben je op zoek naar een tv die zich perfect integreert in je woonkamer? De Q85R-serie van Samsung moet dan bovenaan je verlanglijstje staan. Deze QLED-tv levert uitmuntend beeld en geluid, en je kiest in alle vrijheid waar je hem plaatst.

Stel hem op waar je wilt

Wil je de tv een nieuw plaatsje geven in je interieur? De Samsung Q85R-serie, beschikbaar in 55, 65 en 75 inch, biedt je totale vrijheid bij die keuze. Alle aansluitingen staan op de One Connect Box die met slechts een vijf meter lange, dunne, bijna onzichtbare kabel met de tv verbonden is. Diezelfde kabel voorziet deze QLED-tv ook van stroom. Plaats al je brontoestellen netjes ergens uit het zicht om op die manier een strakke, moderne en opgeruimde look in de woonkamer te creëren.

samsung

Verdwijnt in je interieur

Het prachtige design van de Q85R, met de elegante Open Center Stand, geeft je interieur een extra vleugje stijl. Of kies je liever voor muurmontage? Dat kan erg eenvoudig. Dankzij de One Gap Wall-mount hangt deze QLED-tv strak tegen de muur, als een prachtig kunstwerk. En kijk je geen tv, dan verandert de Ambient Mode de tv in een leuk foto- of kunstkader. Kies uit een van de vele interactieve achtergronden en pas de kleuren ervan aan je interieur aan. Zo maakt deze tv werkelijk deel uit van je inrichting.

samsung

Sprankelende kleuren

QLED-tv’s maken gebruik van Samsungs Quantum Dots-technologie voor de rijkste en helderste kleuren. De Direct Full Array 8x-achtergrondverlichting is onderverdeeld in talrijke segmenten. Door segmenten in donkere delen van het beeld te dimmen en ze juist fel op te lichten in de heldere delen van het beeld, creëert de Q85R-tv een uitmuntend contrast. Hij ondersteunt HDR10, HDR10+ en HLG, en dankzij Quantum HDR1500 zien HDR-beelden er zo intens uit dat ze bijna echt lijken. Zelfs bij veel omgevingslicht is het een indrukwekkende ervaring.

Perfect beeld vanuit elke hoek

De grote en knappe beelden die de Samsung Q85R toont, zijn ideaal om met de hele familie of met vrienden tv te bekijken. Aarzel niet om iedereen uit te nodigen, want dankzij de Ultra Viewing Angle geniet iedereen van hetzelfde fantastisch beeld. Ook wie niet perfect centraal voor het scherm zit, ervaart de prachtige QLED-beeldkwaliteit met hetzelfde hoge contrast en dezelfde rijke kleuren.

Slim bediend

De Samsung Smart Hub is een schoolvoorbeeld van gebruiksgemak. Met de One Remote Control bedien je alle aangesloten toestellen. De Smart Hub presenteert op een aantrekkelijke, overzichtelijke wijze al je favoriete content.

samsung

Gameplezier met Samsung

De Samsung Q85R schakelt automatisch naar de Game Mode, heeft een lage inputlag en biedt op zijn HDMI-aansluitingen ondersteuning voor Variable Refresh Rate en 4K aan 120 fps. Hij is dus klaar voor de volgende generatie gameconsoles.

samsung

Streamingaanbod

Op deze prachtige QLED-televisie geniet je van een enorm streamingaanbod. Behalve Netflix, YouTube, Rakuten TV en Prime Video biedt Samsung ook als eerste Apple TV+. Bovendien ondersteunt de Q85R ook AirPlay 2.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()