Menu
Terug

Samsung QE55Q85RALXXN & HW-Q90R: Machtige tv-beleving

25 juni 2019

Met een QLED-tv en Cinematic-soundbar van Samsung geniet je in je woonkamer van een adembenemend beeld en surroundgeluid dat je in het hart van de actie brengt. Intens contrast, rijke kleuren en krachtige audio maken van elke film en serie een unieke beleving.

Fantastisch contrast, uit elke hoek

De Samsung QE55Q85R gebruikt een Direct Full Array 8X-achtergrondverlichting. De achterzijde is verdeeld in vele segmenten zodat de tv het contrast en de helderheid op elke plaats in het beeld nauwkeurig kan optimaliseren. Deze technologie creëert diepe zwartwaarden, een hoge helderheid en intense kleuren. De gloednieuwe Ultra Viewing Angle-technologie vermindert dan weer lichtlekkage en verspreidt het licht gelijkmatig in alle richtingen. Daardoor heeft het scherm een zeer brede kijkhoek en geniet je van hetzelfde diepe contrast en rijke kleuren, ook als je niet centraal voor de tv zit. Iedereen kijkt dus vanop de beste plaats!

Prachtige kleuren en beelden

Licht en kleur zijn essentiële onderdelen van een levensecht beeld. De Quantum Dots van Samsungs QLED-technologie zorgen, met een gecertificeerd 100% kleurvolume, voor de puurste kleuren. Zo zie je in zowel de helderste als donkerste beelden elke kleurnuance. De Quantum Processor 4K-processor verbetert het geluid en de beeldkwaliteit en brengt de verschillende resoluties en bronnen naar 4K-niveau. Deze televisie biedt een uitstekende beeldkwaliteit. Het maakt niet uit of je nu kijkt naar je favoriete televisiezender, Netflix of YouTube, dan wel op je gameconsole speelt.

Perfecte integratie

Niemand ziet graag allerlei kabels bengelen achter of onder de tv. Sluit al je randapparaten aan op de One Connect Box en plaats ze samen ergens uit het zicht. De dunne, zo goed als onzichtbare One Invisible Cable loopt van de One Connect Box naar je televisie en doet ook dienst als stroomkabel. Het resultaat is een perfect afgewerkte opstelling. Ook als hij uitstaat, is de QE55Q85R helemaal op zijn plaats in jouw interieur. Geen lelijk zwart vlak, maar een knappe fotokader of een sfeerbeeld dat aangepast is aan jouw interieur. De Ambient Mode biedt je een ruime reeks instellingen om je QLED perfect in je woonkamer te integreren.

Surroundgeluid, zoals in de bioscoop

De woonkamer omtoveren in een bioscoopzaal met bijhorend surroundgeluid? Het kan met de HW-Q90R, die Samsung samen met Harman Kardon ontwikkelde. Deze krachtige (510 watt) soundbar beschikt over 17 speakers. De zijwaarts gerichte speakers verspreiden het geluid in heel de kamer. De ingebouwde, naar boven gerichte luidsprekers vooraan en achteraan creëren een ongelooflijke Dolby Atmos- en DTS-X-ervaring, die je in het hart van de actie brengt. De slimme Adaptive Sound-technologie optimaliseert het geluid in elke scène. Dialogen zijn zelfs op fluistertoon perfect te begrijpen. Zodra je begint te gamen, schakelt de soundbar automatisch naar de Game Mode voor de meest intense audiobeleving in je games.

Draadloos

Je wilt jouw woonkamer netjes houden zonder kabels in het zicht? Geen probleem. De HW-Q90R is hiervoor de ideale oplossing. De subwoofer en achterspeakers zijn namelijk draadloos, waardoor je ze heel gemakkelijk installeert. Voor nog meer gebruiksgemak, kun je de soundbar bedienen met de afstandsbediening van de televisie. Wil je even ontspannen met muziek, speel ze dan af op je soundbar via WiFi of Bluetooth. Het is duidelijk: deze indrukwekkende soundbar heeft alles in huis om in de smaak te vallen.