Menu
Terug

Samsung QLED QE55Q9FN brengt perfectie in beeld

Innovatie en spitstechnologie
Leestijd minuten
27 december 2018

De Samsung QE55Q9FN munt uit op alle vlakken. De Quantum Dots-technologie levert de allerbeste beeldhelderheid en een immens kleurbereik, terwijl de Direct Full Array Elite-achtergrondverlichting voor een superieur contrast zorgt. Staat de tv uit, dan integreert hij zich perfect in je interieur dankzij de Invisible Connection en Ambient Mode.

Met de koude en gure wintermaanden in het vooruitzicht dienen er zich heel wat perfecte televisiemomenten aan. Want wie een hekel heeft aan wind, vrieskou, regen, hagel of sneeuw installeert zich gewoon gezellig binnen voor de buis. De ongelooflijke beeldkwaliteit van deze QLED-tv van Samsung brengt zowaar de zomer naar je woonkamer. Dankzij de Quantum Dots-technologie geniet je van een enorme lichtopbrengst en 100% kleurvolume met meer dan een miljard kleuren. Je waant je bijna ter plaatse in de tropische regenwouden, de diepste oceanen of de heetste woestijnen die in het allerfijnste detail op dit Ultra HD-scherm verschijnen.

Levensechte HDR-beelden

Het licht valt uit, je hoort het gegrom van zombies op de achtergrond. Het scherm is aardedonker, maar je ziet perfect alle schaduwdetails dankzij de Direct Full Array-achtergrondverlichting. Die is verdeeld in honderden individuele segmenten, waarmee het een fantastisch contrast creëert. De Ultra Black Elite-antireflectietechnologie verbetert het contrast nog meer, omdat je minder last hebt van omgevingslicht dat in het televisiescherm reflecteert.

Al die beeldeigenschappen maken van de Samsung QE55Q9FN een fantastische televisie voor High Dynamic Range-beelden. Of je nu kijkt naar Netflix, gamet op je spelconsole, of Ultra HD Blu-ray’s afspeelt, je geniet dankzij HDR van levensechte beelden met fonkelende lichtaccenten en rijke kleuren. Hoog tijd om al je achterstallige films en series te bingewatchen.

Past perfect in je interieur

Een televisie is een saai zwart vlak als hij uitstaat. Daarom heeft Samsung de Ambient Mode bedacht. Wanneer je de tv uitschakelt, toont hij interactieve kunst, de tijd, weersinformatie of je favoriete familie- of reisfoto’s. De achtergrond pas je aan aan de muur waar hij tegen staat, zodat het scherm transparant lijkt te zijn. De lichtsensor dimt het beeld op basis van het licht in de kamer en geeft het scherm zo het uitzicht van een gewoon beeldkader.

Moeiteloos installeren

Met de Invisible Connection krijg je alle vrijheid om de tv te installeren waar je maar wilt. Een vijf meter lange, bijna onzichtbare kabel zorgt voor alle aansluitingen en stroom. Aan het andere uiteinde sluit je de Connect Box aan waarop alle aansluitingen staan. Die kun je samen met alle bronapparaten netjes in de kast stoppen.

Slim bekeken

De Smart Remote is met een eenvoudige procedure in te stellen als universele afstandsbediening voor je digicorder, Blu-ray-speler, spelconsole of geluidsoplossing. Weg met al die andere remotes op de salontafel. En in de Smart Hub vind je in een knip al je entertainment terug. Gedaan met zoeken, begin te kijken!

Gegarandeerde levensduur

Quantum Dots zijn anorganische materialen met een extreem lange levensduur. Er is geen enkel risico op inbranden, een verschijnsel waarbij delen van het beeld die langdurig op dezelfde plaats zichtbaar zijn, uiteindelijk permanent zichtbaar zijn. Een QLED-tv biedt zijn hele levensduur dezelfde beeldkwaliteit, gegarandeerd!