Menu
Terug

Sensationeel geluid met de Samsung HW-Q80R & HW-Q90R

24 december 2019

Hou je van een indrukwekkende filmsoundtrack of concerten op tv? Beleef je sport graag alsof je zelf in het stadion zit? Dan weet je hoe belangrijk geluid is. Er is geen eenvoudigere manier om daar voor te zorgen dan met deze Samsung-soundbars.

Verbluffend surroundgeluid

De Cinematic Soundbars van Samsung zetten je midden in de actie. Dankzij een knappe combinatie van zijdelings en opwaarts gerichte luidsprekers bereikt het geluid je uit alle richtingen. Dat is uiteraard een ideale combinatie om van Dolby Atmos- en DTS-X-soundtracks te genieten. Deze nieuwe surroundformaten plaatsen het geluid heel precies in de ruimte en je hoort zelfs dingen boven je hoofd gebeuren. En dankzij het gebruik van wide-range tweeters geniet je niet alleen recht voor de soundbar, maar overal in de kamer van het prachtige geluid.

samsung

De eenvoud zelve

Een Cinematic Soundbar verbinden met je Samsung-tv is supereenvoudig. En je hoeft geen kabels te voorzien. De soundbars zijn uitgerust met Bluetooth en WiFi, en kunnen zo draadloos op de tv aangesloten worden. Je Samsung-tv detecteert de soundbar zelfs automatisch en met een klik is hij verbonden. Bovendien bedien je hem met de afstandsbediening van je tv; niet enkel om hem aan of uit te zetten, maar ook om de geluidspresets te selecteren.

samsung

Kies voor draadloos

De Samsung HW-Q80R is een forse soundbar met 372 watt muziekvermogen, die je met optionele draadloze surroundspeakers kunt uitbreiden. Of wil je onmiddellijk voor die prachtige bioscoopervaring gaan, kies dan voor de HW-Q90R. Die is met 512 watt muziekvermogen nog krachtiger en wordt geleverd met draadloze surroundspeakers. Beide soundbars zijn uitgerust met een subwoofer, uiteraard ook in een draadloze versie.

Slim van Samsung

Adaptive Sound is een slimme technologie die het audiosignaal analyseert en optimaliseert voor elke scène. Wil je ’s avonds het volume wat lager houden? Geen probleem, dankzij Adaptive Sound hoor je nog steeds duidelijk elk woord van de dialogen. Ook gamers zullen in hun nopjes zijn met deze Samsung-soundbars. Ze schakelen automatisch naar de Game Mode als je begint te gamen. De knappe surroundervaring en sterke bassen maken je games bovendien nog meeslepender.

Klaar voor al je entertainment

Deze soundbars zijn uitgerust met twee HDMI-ingangen en een HDMI-uitgang. Sluit je UHD Blu-ray-speler en spelconsole zonder zorgen aan op deze soundbars. Die geven immers het 4K-signaal en HDR10+ door aan je tv, want bij topgeluid hoort uiteraard ook het beste beeld. De HW-Q90R en HW-Q80R integreren zich ook perfect in je slimme huis. Met de SmartThings-app kun je deze soundbars eenvoudig aansturen. En je geniet van al je streamingmuziek, met ondersteuning voor Spotify, Deezer en TuneIn.

samsung

De hand van de meester

Deze soundbars zijn het resultaat van de samenwerking tussen Samsung en audiospecialist Harman Kardon. De innovatie van Samsung, gecombineerd met de jarenlange audio-ervaring van Harman Kardon, zorgt voor grensverleggende soundbars in een premiumdesign.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()