Menu
Terug

Sony AF9 OLED en ZF9 LCD Master-series

26 september 2018

De AF9 OLED- en ZF9 LCD-tv’s zijn Sony’s allernieuwste vlaggenschepen. Uitgerust met de krachtigste beeldverwerkingsprocessor, verbeterde schermtechnologie en unieke geluidstechnologie leveren deze twee televisieseries een kijkervaring zoals nooit tevoren.

Master-serie

Een televisie die de allerbeste beeldkwaliteit voor thuis biedt. Beelden die zo mooi, zo knap zijn dat je ze wilt grijpen. En de garantie dat je alles ziet, exact zoals de filmmaker het bedoelde. De twee nieuwe tv’s van Sony in de Master-serie leggen de lat hoog. De AF9 OLED en ZF9 LCD zijn allebei uitgerust met Sony’s nieuwste beeldprocessor, de X1 Ultimate. Gebaseerd op jarenlange ervaring in Hollywood en Sony’s doorgedreven kennis van signaalverwerking garandeert deze processor de best mogelijke weergave van alle beelden. Object Based Superresolution toont je elk detail, en Object Based HDR Remaster geeft al je content een HDR-look.

Uniek aan de Master-serie is de Netflix Calibrated Mode. Deze beeldmodus garandeert perfecte weergave van al je Netflix-films en -series.

Unieke geluidstechnologie

De AF9 OLED-televisies zijn het neusje van de zalm in OLED-beeldkwaliteit. Sony verbeterde de aansturing van het OLED-paneel met de Pixel Contrast Booster, zodat je naast perfect zwart ook van een uitgebreid dynamisch bereik geniet, met een sterker contrast en een betere kleurweergave in heldere beelden.

De vernieuwde Acoustic Surface Audio+-technologie gebruikt het scherm als luidspreker. Klank komt daardoor werkelijk uit het beeld. Deze versie heeft een echt 3.2-kanaals geluidssysteem. De klank is geoptimaliseerd voor een rijk en breed geluidsveld.

Nieuwe LCD-mijlpaal

De ZF9-serie is Sony’s nieuwste LCD-toplijn. Het scherm is uitgerust met een Full Array-achtergrondverlichting met lokale dimming. Het scherm is onderverdeeld in vele zones die de ZF9 afzonderlijk van elkaar kan oplichten of verduisteren, al naargelang de beeldinhoud, waardoor het LCD-scherm een uitzonderlijk hoog contrast en diepe zwartwaarden heeft. Dankzij X-Wide Angle-technologie geniet je bovendien van een erg ruime kijkhoek. Ook als je niet recht voor het scherm zit, blijven het contrast en de kleuren bewaard. Mis geen details, zelfs niet in de snelste actiescènes, dankzij X-Motion Clarity.

De nieuwste Android TV

Beide modellen zijn uitgerust met Android TV en zullen de nieuwste versie (Oreo) gebruiken voor verbeterd gebruiksgemak. Chromecast blijft uiteraard ingebouwd zodat je moeiteloos content van je smartphone of tablet naar de tv stuurt. En via Voice Search spreek je eenvoudig je zoekopdracht in de microfoon van de afstandsbediening in. Iets leuk vinden om te kijken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Perfect gekalibreerd

De nieuwe Master Serie tv’s van Sony leveren uitmuntende beeldkwaliteit, zo goed dat zelfs professionele filmmakers ze als referentie kunnen gebruiken. De Portrait Displays Spectracal software kan deze televisies volledig automatisch kalibreren, voor studio-perfecte kleuren.