Menu
Terug

Vier maanden gratis muziek beluisteren met Apple Music

18 maart 2021

Apple Music is de favoriete muziekdienst van steeds meer mensen, en nu kun je deze muziekdienst dankzij MediaMarkt vier maanden lang uitproberen. Je Spotify-playlists hoef je niet te verliezen, want wij leggen je uit hoe je ze overzet!

Unieke actie van MediaMarkt

Dankzij een unieke samenwerking tussen Apple en MediaMarkt kun je vier maanden lang genieten van Apple Music. Wow! Met zijn bijna oneindige muziekbibliotheek van 60 miljoen liedjes, geweldige playlists die bij elke mood passen en de gave radiostations met bekende deejays is deze online muziekdienst nu eenmaal de allerbeste manier om altijd en overal van je muziek te genieten. Thuis of onderweg, op je Bluetooth-speaker of via je smartphone, Apple Music maakt het heel simpel.

apple music

"Maar ik zit al bij een andere muziekdienst!"

Je hebt bij een andere dienst al veel tracks geliked en playlists gemaakt. Dat wil je niet kwijt, wat logisch is. Maar wist je dat als je Apple Music uitprobeert, je niet alles opnieuw moet ingeven? Met de Soundiiz-website zet je in een wip alle playlists, geliefde artiesten, geliefde albums en meer over van de ene dienst naar de andere. Zo kun je de Apple-muziekdienst meteen uitproberen met je favoriete muziek. Moeilijk is het niet. Met een iPad of iPhone kun je de Songshift-app gebruiken om alles over te zetten. Iedereen kan aan de slag met de Tune My Music-dienst. Zo werkt het:

  1. Teken hier in op het proefaanbod van Apple Music en MediaMarkt.
  2. Surf naar tunemymusic.com.
  3. Klik op Let’s start.
  4. Selecteer de muziekdienst waar je playlists staan (bijvoorbeeld Spotify). Je moet dan toegang geven tot je Spotify-account.
  5. Klik op Apple Music. Ook hier moet je Tune My Music toegang geven.
  6. Laat de app zijn werk doen. Neem er gerust een kopje koffie bij, want het kan even duren als je veel playlists en gelikete tracks hebt.
  7. Heel vaak zal je het niet meemaken, maar af en toe is er een track die wel bij de ene dienst staat en niet bij de andere. Tune My Music zal je vertellen over welke liedjes het gaat. Duik dan even in Apple Music en zoek ze zelf op. Vaak zijn er van een liedje meerdere versies in omloop en misschien staat bij Apple Music wel de remasterversie.
  8. Chill met je muziek.
apple music

Muziek voor iedereen

Apple Music werkt perfect samen met je iPhone, iPad, Apple TV of Mac. Maar wist je dat je ook op andere toestellen van deze muziekdienst kunt gebruikmaken? Er is een Apple Music-app voor Android beschikbaar en je kunt ook via de browser werken. Afspelen op een speaker? Apple Music kun je via AirPlay draadloos afspelen op talloze speakers, soundbars en audiotoestellen. Als er geen AirPlay-functie aanwezig is, kun je de Bluetooth-joker inzetten. Koppel je smartphone met je Bluetooth-speaker, open de Apple Music-app en druk op play. En wist je dat je Apple Music ook kunt bedienen via een Apple Watch, op een smart-tv of in de auto met de CarPlay-functie?

Waarom Apple Music zo goed is

Tja, er zijn wel meer redenen waarom de muziekdienst van Apple de beste keuze is om naar je muziek te luisteren. De immense collectie kun je vier maanden gratis beluisteren via MediaMarkt. En zonder reclame. Tik de naam van een artiest in en je komt meteen zijn of haar hits op het spoor. Maar ook alle albums, playlists en zelfs video’s. Apple Music leert ook van welke muziek je echt houdt, en creëert onder het Voor Jou-pictogram playlists die echt persoonlijk zijn. De eigen radiozenders zijn ongeëvenaard, onder meer omdat de bekendste namen deejay spelen en je laten kennismaken met de nieuwste muzikale ontdekkingen.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()