Menu
Terug

Vogel’s OLED-muurbeugels: veilig en stijlvol aan de muur

27 november 2019

Wil je je woonkamer een nieuw en modern elan geven? Hang je televisie dan aan de muur. Met een muurbeugel van Vogel’s is dat zo gebeurd, en je moet er geen doorwinterde klusser voor zijn.

Veel handiger

Je nieuwe OLED-televisie is een pareltje van spitstechnologie. Een slank scherm met topbeeldkwaliteit. Die verdient natuurlijk de perfecte plaats in je woonkamer. Om het slanke design van een OLED-tv nog beter tot zijn recht te laten komen, kies je voor wandmontage. Dat geeft de woonkamer een strakke en moderne look. En het is nog handig ook, want het tv-meubel kan verdwijnen of een nieuwe functie krijgen.

vogel's

Ruim assortiment van Vogel's

Vogel’s biedt een ruim assortiment van muurbeugels voor allerlei tv-formaten en met verschillende functionaliteiten. Maar voor OLED-schermen heeft Vogel’s een specifieke set beugels die aandacht heeft voor de dunne en kwetsbare aard van een OLED-televisie. De beugels draaien extra soepel en makkelijk, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je je mooie OLED-tv beschadigt. Je hebt de keuze uit platte of draaibare beugels (al dan niet elektrisch). Ook specifiek voor OLED-tv’s van LG heeft Vogel’s de nodige oplossingen in huis. Zelfs voor LG’s unieke Signature OLED-tv is een muurbeugel beschikbaar.

vogel's

Eenvoudig te monteren

Zo goed als alle televisies beschikken over bevestigingsgaten voor wandmontage. Die gebruiken de zogenaamde VESA-standaard: dat zijn vier schroefgaten die in een vierkant- of rechthoekpatroon staan achteraan de tv. Er zijn verschillende VESA-patronen, de notatie geeft aan hoe ver de gaten uit elkaar staan in millimeter, bijvoorbeeld 400 x 400 of 400 x 200. Een Vogel’s OLED-beugel is zo ontworpen dat hij naadloos aansluit op de achterzijde van je tv, zonder delen die her en der uitsteken. Zo verstoort hij het mooie design van je tv niet. De bevestiging is eenvoudig, maar perfect beveiligd. Een ingebouwde waterpas en de mogelijkheid om je tv perfect recht te hangen, zelfs na installatie, maken het ophangen nog eenvoudiger.

Perfect afgewerkt

De muurbeugels van Vogel’s zijn perfect afgewerkt tot in de kleinste details. Met de platte THIN-muurbeugel hangt je tv nauwelijks anderhalve centimeter van de muur. Moet je even bij de kabels zijn achter de tv? Dan zet je hem gewoon even in de ‘servicepositie’. Bij de NEXT-modellen kun je de tv met een vinger draaien. Het Screen Protection System zorgt ervoor dat het kwetsbare scherm niet tegen de muur botst. Kabels kun je perfect onzichtbaar wegwerken in de muurbeugel. Zo ontsier je de installatie niet met een kabelwirwar. Vogel’s biedt bovendien een levenslange garantie op je tv-beugel (met uitzondering van de eventuele elektronica van een gemotoriseerde versie; daarop is de garantieperiode twee jaar).

Vogel's: Nederlandse topkwaliteit

Vogel’s is al meer dan 45 jaar actief in de markt voor geavanceerde tv-accessoires. Het Nederlandse bedrijf hecht bijzonder veel waarde aan kwaliteit en innovatie. Zijn tv-muurbeugels behoren al meer dan twee decennia tot de top en zijn bepalend voor de markt dankzij een doorgedreven focus op zowel design als functionaliteit.

vogel's
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()