Menu
Terug

Welke draadloze oortjes van Bose passen bij jou?

22 december 2020

Draadloze oortjes zijn superhandig en heel aangenaam om te gebruiken. Dat weet Bose ook, en daarom heeft het de Sport Earbuds en de geavanceerde QuietComfort Earbuds gecreëerd. Altijd met de geweldige Bose-sound!

Draadloos is beter

Met de elegante Sport Earbuds en de QuietComfort Earbuds geeft Bose je twee opties als je op zoek bent naar de beste draadloze oortjes. Er komt geen kabel aan te pas bij deze comfortabele, discrete toestellen. Ze passen perfect in je oren en verbinden via Bluetooth met je smartphone (of tablet) én met elkaar. Het instellen en beheren gaat heel eenvoudig via de Bose Music-app.

oortjes, Bose Sport Earbuds en QuietComfort Noise Cancelling Earbuds

Zo opgeladen

Vanaf nu beluister je dus je favoriete muziek in alle vrijheid. Beweeg en ontspan zonder afgeleid te worden door kabels die in de weg hangen. Gedaan met luisteren? Stop de oortjes in de meegeleverde case en ze worden automatisch opgeladen. Heb je snel weer nood aan je playlist met oppeppende tracks? Na een kwartiertje in de case kun je weer twee uur lang muziek beluisteren. Rest nog de vraag: welke Bose-oortjes passen het best bij jou?

oortjes, Bose Sport Earbuds en QuietComfort Noise Cancelling Earbuds

Tijdens het sporten

De Sport Earbuds zijn oortjes die ontworpen zijn voor sportievelingen. Dankzij Active EQ klinkt je muziek altijd in balans, of je die nu luid of stil afspeelt. Word je gebeld? Ook gesprekken klinken glashelder. Het voordeel van de afwezigheid van kabels tijdens het sporten hoeven we je niet uit te leggen. Doe er nog een uitgekiende pasvorm bij en je zit helemaal gebeiteld. De Sport Earbuds hebben speciale tips en een flexibele vleugel die perfect in je oor passen. Hoe intens je work-out ook is, deze oortjes blijven altijd op hun plaats zitten. En zweet of regen deert ze niet.

Tijd om je te concentreren

Onderweg of in een luidruchtig (thuis-)kantoor hoor je muziek niet goed. Luider zetten helpt niet en doet je oren ook geen plezier. De oplossing is noise-cancelling, ontworpen door dé expert op het gebied van ruisonderdrukking. De QuietComfort Earbuds zijn de eerste oortjes van Bose met deze geavanceerde technologie. Blijf je liever toch wat in contact met de wereld rondom je? Via de heldere Bose-app stel je de noise-cancelling in zoals jij die verkiest. Nog makkelijker: raak het oordopje aan om muziek te spelen, een oproep aan te nemen of te schakelen tussen de drie noise-cancellingniveaus.

Troeven

  • Eindeloos: deze oortjes hebben een batterij die uren meegaat.
  • Keurmerk: Bose staat voor een levens-echte, kwalitatieve sound.
  • In alle comfort: ze zitten comfortabel in je oorschelpen.
  • Zweetbestendig: geen work-out is te zwaar en te zweterig voor beide oortjes van Bose.
oortjes, Bose Sport Earbuds en QuietComfort Noise Cancelling Earbuds
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()